تعطیلات کلاسیک طول می کشد تعطیلات: زغال اخته شیرینی زنجفیلی است که ارزش روشن کردن فر در تابستان

این زمان از سال که فرسوده عبارت “فصلی خوردن” واقعا به معنی چیزی. من فقط از طریق یک بهار از رمپ و ریواس شیدایی — من حتی snagged چند fiddleheads در آن وجود دارد — و در حال حاضر حل و فصل در به سالانه من تاری از تفکر استراتژیک در اطراف توت فرنگی و میوه های سنگ. وقتی که آن زمان برای املاک ذرت و گوجه فرنگی, من قصد دارم برای رفتن کاملا bonkers. در عین حال حتی من می دانم که با وجود آنچه در آن می گوید: در جامعه وجود دارد واقعا نمی باید یک فصل برای همه چیز. و من نمی بینم هر دلیلی برای محدود بزرگترین کیک زنجفیلی برای تعطیلات.

من می خواهم به جای خوردن شیرینی زنجفیلی از تقریبا هر چیز دیگری شما می توانید نام. شیرینی زنجفیلی! این تند اما در راه است که یک اروپای شمالی فرد می تواند اداره کند! آن را شیرین — اما نه چندان شیرین است که شما نمی توانید توجیه خوردن آن برای صبحانه! من معمولا آن را با آبجو وجود دارد که! اگر وجود دارد هر گونه حرکت نزولی به شیرینی زنجفیلی آن را تنها در آن می رود و برای 90% از سال است. چرا ؟ آن را مانند آن را buche de noel برای chrissakes.

تبلیغات:

هنوز هم برخی اذعان افزایش جیوه به نظر می رسد یک ایده خوب در اینجا. من به طور منظم تعطیلات شیرینی زنجفیلی است پیچیده خلقت است که آزمون روح من هر بار که من آن را پخت. برای تابستان, من نیاز به یک آرامش بیشتر پروژه — و نه طراحی شده برای تغذیه جمعیت. اگر دسامبر شیرینی زنجفیلی برای شامپاین و لباس های فانتزی این زمان از سال به خواسته های شیرینی زنجفیلی برای سر پا, کباب و بستنی. قطعا بستنی. گمان می کنم آن را باید به عنوان جای تعجب نیست پس از آن که من پیدا کردم که دقیقا آنچه که من خواب از پادشاه آرتور آرد مورد علاقه همه را قرنطینه سیستم پشتیبانی.

زغال اخته شیرینی زنجفیلی است یک ایده خیلی خوب و ساده است. من می توانم آن را باور نمی کند نه به طور کامل گرفته شده و جایگاه راستین خود در کنار پینه دوز هلو و توت فرنگی نان روغنی در میان چیزهایی که ارزش خود را تبدیل فر در به در این گرما. شاه آرتور دستور متکی بر یک مد افتاده روش — و متاسفانه unappetizing نام “آب گرم شیرینی زنجفیلی.” اما اجازه ندهید که منصرف کردن شما نمی شود پریشان اما نسخه های دیگر که اصرار دارند آن را توان با کوتاه شدن. فقط نگه داشتن رفتن در اینجا: من بحث شما را از طریق آن. آن را به ارزش مرطوب چشمگیر کیک شما می توانید با هم از آغاز تا پایان در کمتر از یک ساعت.

اول نمی توانید متصل به کل آب گرم چیزی. من می دانم که من هرگز آب را در یک دستور است که من فکر نمی کنم “چالش پذیرفته شده است.” آب, مطمئن, اما می توانم با استفاده از مایع? شراب ؟ قهوه ؟ و چیزی است که وجود دارد در مورد حضور خود در اینجا است که بلافاصله باز می شود تا فرصت به سینه یکی دیگر از ظرف خارج از آن فصلی است.

تبلیغات:

من عاشق barm brack, میوه ای ایرلندی نان سریع است که معمولا نشان می دهد تا در اطراف هالووین و دوباره برای سال جدید است. این بهترین زمانی که ساخته شده با چای دم کرده, که تنفس کند و افزایش آن فروتن ، بنابراین پس از حفاری در اطراف یک ذره که من پیدا کردم که کرازبی در ملاس نشان می دهد چای داغ به عنوان قابل قبول مبادله آب در آن آب داغ دستور شیرینی زنجفیلی. به نظر می رسد آشکار است که یک لیمو زنجبیل تنوع آیا این کار در دست کاملا اما هر چای که به احتمال زیاد از کار خوب در اینجا.

در واقع این یک شیرینی زنجفیلی که به نظر می رسد ایده آل مناسب برای اقتباس در تقریبا در هر نقطه — در علاوه بر این به مایع شما می توانید در سراسر بازی با این نوع از میوه ها استفاده می کنید حتی نوع قند است. این امر همچنین می تواند دوست داشتنی با سخاوتمندانه گریتینگ از پوست لیمو اضافه شده به انواع توت ها. و در حالی که من حذف این انتظار لمس دارچین در اینجا و جایگزین آن را با زنجبیل تازه وجود دارد بدون هیچ دلیل شما نمی تواند اضافه کردن چند حرکت مورد علاقه خود را پخت ادویه جات ترشی جات.

شاید اگر من صادق بودن — وجود دارد یک بخشی از من است که می خواهد به خواندن “ما نیاز به یک کمی کریسمس” و ترجیح می دهند به زمانی شش ماه یا به گذشته و یا آینده امیدوارم. قطعا بخشی از من است که نتواند ارتباط hunkering پایین در داخل با coziness و ایمنی به جای ترس و اضطراب می تواند با استفاده از یک تقویت. همه من می دانم که برای برخی این است که قرار دادن هر چیزی که بی ضرر است و به ارمغان می آورد شادی احساس پوچ در حال حاضر. و که شیرینی زنجفیلی کاملا سلیقه فقط به عنوان خوب در ماه ژوئن به عنوان نشانی از آن را در ماه ژانویه است.

تبلیغات:

***

شما نمی نیاز به خرید چندین حواله به جلو و دستور العمل های مانند این زغال اخته تابستان شیرینی زنجفیلی قرص نان. سالن غذا یک فن عظیمی از FlexiWhisk یک ماهوت پاک کن زدن با یک بالون مکانیسم است که اجازه می دهد تا شما را به تغییر شکل آن است. همه شما باید انجام دهید این است که دکمه های نرم و لاستیکی را فشار دهید و با فشار بالا برای تنظیم اندازه مناسب خود را در کاسه مخلوط کردن.

تبلیغات:

***

دستور العمل: تابستان شیرینی زنجفیلی اقتباس از King Arthur Flour

باعث می شود یک دور کیک یا حدود 8 نفر

مواد لازم:

  • 1/3 فنجان Demerara قند (شما می توانید جایگزین سفید)
  • 1 1/2 فنجان زغال اخته (شما می توانید جایگزین هر گونه میوه های نرم و دوست دارید پوست کنده و برش را به نیم اینچ تکه)
  • 1 1/2 فنجان al-هدف آرد
  • 8 قاشق غذاخوری کره (1 چوب)
  • 1 فنجان شکر
  • 1/2 قاشق چای خوری زنجبیل زمین
  • 1/2 قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 1 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 2 تخم مرغ بزرگ
  • 1/2 فنجان ملاس
  • 3/4 فنجان داغ, زنجبیل, چای لیمو (شما می توانید استفاده از هر یک چای داغ دوست دارید یا دشت آب جوش)
  • سخاوتمندانه خرج کردن از نمک
  • اختیاری: 1 قاشق چای خوری رنده پوست لیمو

دستورالعمل:

  1. از پیش گرم کردن فر را به 350 درجه می باشد.
  2. به آرامی روغن 9″ springform تابه (یا 9″ پان کیک) و خط آن را با روغن پوست. کیک به طور قابل توجهی افزایش می یابد, بنابراین مطمئن شوید که خود را پان حداقل 2″ ،
  3. در یک کاسه متوسط با هم ترکیب انواع توت ها و Demerara شکر هست. اضافه کردن لیمو پوست اگر با استفاده از. به طور مساوی پخش در ته ظرف.
  4. با استفاده از همان کاسه (چرا نه؟) مخلوط همه مواد تشکیل دهنده با هم به خوبی و پور را به تابه.
  5. پخت حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که کیک به نظر می رسد شرکت و چشمه به عقب زمانی که شما آن را لمس کنید.
  6. حذف از فر و سرد است.
  7. آزادی از پان. پوشش با یک بشقاب در خدمت و به آرامی unmold آن زغال اخته در بالا هستند. خدمت با بستنی.

شما نمی نیاز به خرید چندین حواله به جلو و دستور العمل های مانند این زغال اخته تابستان شیرینی زنجفیلی قرص نان. سالن غذا یک فن عظیمی از FlexiWhisk یک ماهوت پاک کن زدن با یک بالون مکانیسم است که اجازه می دهد تا شما را به تغییر شکل آن است. همه شما باید انجام دهید این است که دکمه های نرم و لاستیکی را فشار دهید و با فشار بالا برای تنظیم اندازه مناسب خود را در کاسه مخلوط کردن.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>