Caldo tlalpeño است easy-to-make مکزیکی سوپ است که باید به یک جزء اصلی در هر خانه

وقتی که می آید به مکزیکی, سوپ, شما به احتمال زیاد آشنایی با شایع شام منو اقلام مانند لوبیا سیاه سوپ یا سوپ ذرت مکزیکی که هر دو ما باید دستور العمل در اینجا در سالن غذا. اما شما ممکن است در عین حال می دانم که بیشتر غذای سنتی که فقط اتفاق می افتد به خانواده من مورد علاقه: caldo tlalpeño.

من نمی توانم باور کنم که چقدر خوش شانس بودم برای رشد کرده در caldo tlalpeño به جای آن از مرغ و سوپ رشته فرنگی. دلچسب و طعم این مرغ و سبزیجات ظرف زمانی توسط آهسته پخت و پز نخود و فلفل chipotle در سهام مرغ. خامه و طعم دیوانه از نخود کاملا کاهش تند و دودی طعم chipotle چیلس و نتیجه این یکی واقعا جسورانه و طعم جفت شدن.

تبلیغات:

من abuela مهاجرت از مریدا شهر پایتخت دولت مکزیک از Yucatán به ایالات متحده در مدرسه بالا است. این caldo او آماده برای من در حال رشد شامل هویج و پیاز. آن را شبیه به یکی از شما در منو پیدا کنید در هر Sanborn در مکزیک است. اما رائول من هم اتاقی که شد از کوه شهرستان مونتری, رشد, خوردن کدو در caldo. لوبیا سبز نیز یک عنصر مشترک در سایر نقاط کشور است.

مرتبط با: خندق شیشه ای: ارتقاء رفتن به مارگاریتا برای دسر مناسب تابستان

تبلیغات:

علاوه بر اینکه ارزان و آسان را به علاوه یکی دیگر از این ظرف است که تعویض ساده هستند. شما می توانید اضافه کردن لوبیا سبز یا کدو سبز به دستور اگر شما ترجیح می دهند به سبزی خود را بازی. شما می توانید جست و خیز مرغ در دسترس نباشد و جایگزین سهام مرغ با سبزیجات سهام اگر شما به دنبال برای یک گیاهخوار یا وگان گزینه است. اگر شما می خواهید برای خدمت به این سوپ با پنیر من abuela کشف یک شور پنیر موزارلا به عنوان یک جایگزین خوب زمانی که او برای اولین بار نقل مکان به ایالات اما در حال حاضر آن را آسان تر برای پیدا کردن adriano نقاشی با آبرنگ روی گچ و یا Oaxaca پنیر. اگر شما نمی توانید پیدا کنید epazote شما می توانید جست و خیز بهار.

بسته به سطح راحتی خود را با غذاهای تند و شما همچنین می توانید تنظیم مقدار chipotle شما اضافه کردن به سوپ. این دستور غذا خواستار دو چیلس با دانه های حذف شده اما من abuela تنها با استفاده از نیمی از شیلی زمانی که او آشپز برای پدر بزرگ من. وقتی که من برای طبخ رائول من زحمت را از دانه. در هر صورت سرد و یخ مکزیکی آبجو بیشتر خواهد شد خارج کردن طعم سوپ و تعادل گرمای فلفل.

به دنبال راهنمایی برای تاکو شنبه یا یکشنبه شام ؟ نیویورک تایمز مواد غذایی ویرایشگر سام Sifton مشترک نکاتی برای پخت و پز tacos برای یک جمعیت در طول یک ظاهر اخیر در “سالن ایران. شما می توانید به تماشای من کامل مصاحبه با سام Sifton زیر.

تبلیغات:

***

دستور العمل: النا Caldo Tlalpeño

از آشپزخانه النا ناروائز Neese

بازده 2 1/2 لیتر

برای این سوپ:

  • 1 دلچسب سینه مرغ
  • 6 فنجان مرغ سهام
  • 1 فنجان نخود (یا در مورد 1 می)
  • 1 قاشق غذا خوری سیر خرد شده (یا در مورد سه حبه)
  • 2/3 فنجان هویج (نازک ورقه شده)
  • 1/2 فنجان اسپانیایی پیاز (خرد شده)
  • 2 chipotle چیلس (دانه های حذف)
  • 2 قاشق غذاخوری گشنیز (خرد شده)
  • 1 epazote بهار
  • روغن زیتون
  • نمک

برای خدمت:

  • 1 فنجان برنج سفید (پخته شده)
  • 1 آووکادو پوست کنده و برش را به قطعات نیش اندازه
  • 1 لیمو (قطعه قطعه)
  • 1 گوجه فرنگی (خرد شده)
  • پنیر موزارلا (خرد شده)

1. قرار دادن سهام مرغ با نخود و سیر را در یک قابلمه بزرگ و به جوش آورد.

2. کاهش گرما در حد متوسط پوشش و جوش به مدت 20 دقیقه تا زمانی که مرغ به طور کامل پخته شده.

تبلیغات:

3. دقت حذف مرغ تکه تکه گوشت قرار داده و آن را کنار در یک بشقاب است.

4. حرارت روغن زیتون بیش از متوسط حرارت بالا در یک ماهی تابه. اضافه کردن هویج و پیاز و سرخ کرده و سبزیجات را به مدت سه دقیقه. (Overcook آنها.)

5. اضافه کردن سبزیجات به آبگوشت همراه با chipotle, epazote و نمک. پوشش براث با درب و به آرامی طبخ آن را برای 30 دقیقه. اضافه کردن گشنیز وقتی انجام می شود و طعم و مزه نمک.

تبلیغات:

6. تقسیم مرغ خرد شده و چند تکه آووکادو در میان هر کاسه سوپ قبل از قبل از اضافه کردن براث به آنها.

7. خدمت, پنیر, لیمو برنج و گوجه فرنگی در سمت و مهمان می تواند چاشنی و عطر و طعم خود را کاسه سوپ به عنوان آنها تمایل.

تذکر: مراقب باشید در هنگام دست زدن به فلفل chipotle به عنوان آنها بسیار داغ است. پوشیدن دستکش و/یا دستهای خود را به خوبی پس از دست زدن به آنها را.

تبلیغات:

لطفا این لیست از دستور العمل های بیشتر در مکزیک الهام گرفته از دستور العمل های از سالن غذا است که تضمین شده به شما را برآورده رستوران هوس در خانه.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>