جشن روز باستیل با یک کم تلاش و طعم در کلاسیک فرانسوی canelé کیک

من نمی دانم که چگونه خود را در چهارم جولای رفت این سال است. معدن قطعا یک مجسمه اما ما روز استقلال آمریکا هرگز یک علاقه شخصی. من ترجیح می دهم به استفاده از جولای به از بند باز کردن من francophile طرف و همه در روز باستیل.

یک ماه در فرانسه به عنوان یک دبیرستان ارز دانشجویی چپ من دائم احساس حق در مورد عبور من sevens و zees به علاوه یک با شیفتگی به انقلاب فرانسه. TL;DR — استقرار یک جمهوری نمی تواند بدون دردسر. در عین حال یورش به باستیل باقی مانده نمادین لحظه در تاریخ آزادی. آن را یک عمل اعتراض به ناعادلانه بازداشت و حبس و همچنین به عنوان ظلم و ستم از ثروتمند طبقه حاکم. آن را بسیار الهام بخش است که این باعث می شود من می خواهم به چیزی پخت!

تبلیغات:

یک دلیل وجود دارد فرانسه می پرستمش نانوایی. فرانسه patisserie کار بهترین سمت چپ به کارشناسان. تکنیک های پیچیده و دقیق و مواد تشکیل دهنده اغلب بعید. وجود دارد, البته, برخی, راحت واسوده, فرانسوی, دسر در درک حتی یک تنبل بیکر مثل من مانند اپل تارت یا کماج. Canelésهستند که در میان آنها نیست.

در دفاع از خود canelés نفیس هستند. منشأ آنها در بوردو که جای من سفر کرده اند. در عوض آنها به من شناخته شده است که عمدتا از طریق یک کره ای زنجیره ای از نانوایی به نام باگت پاریس که در آن در قبل از همه گیر بار من را انتخاب کنید تا کوچک شیرینی بعد از ظهر. تصویر کرم brûlée اما در مینی به شکل کیک — آمیزش, burnished پوسته اطراف یک eggy, اثیری مرکز. آنها به دنبال فریب آمیزی ساده — زشت حتی — اما کیمیاگری بافت و عطر و طعم اعتیاد آور است.

تبلیغات:

من شده اند از دست رفته آنها را بشدت از اواخر سال درد و تشدید یک بحث طولانی در این هفته با یک دوست قدیمی که در فرانسه زندگی می کند. چت با او در آستانه از کشور به تصویب رسید ملی تعطیلات من احساس خارش برای پاریس که نمی تواند و خش با یک ترد sauvignon بلان و کلر دنیس فیلم. خیلی بد canelés بسیار تهدید آمیز است.

به طور سنتی آنها پخته شده در فرد (گران قیمت) مس قالب برای “کامل انتقال حرارت.” این قالب در روغن خوراکی در موم است که یک محصول من نمی به طور کلی باید در آماده در شربت خانه من. به علاوه این خمیر را تیره و تار و سرد تا 24 ساعت قبل از پخت. من معمولا لگد از هر دستور غذا را من می دانم که را من گریه اگر آن را نمی کند به نوبه خود خوب و هیچ چیزی در مورد canelés tکلاه صدا مانند تضمین sobfest.

مرتبط: یک جرعه David Lebovitz L’embrassadeur بهترین چیز بعدی به آغوش گرم خورشید

تبلیغات:

اما چه canelé پان اما کوچک bundt? و بدون موم چیست, لیست مواد تشکیل دهنده است اما یک مجموعه ساده از اصول اولیه ؟ مطمئنا من می توانم هک این به یک وظیفه من برتانیایی بالا-پوشیدن فرانسوا هاردی-گوش دادن زحمت سرد درونی دختر فرانسوی در واقع می تواند مدیریت.

و اگر وجود دارد این است که تنوع فوق العاده ای در دستور خارج وجود دارد در مورد تعداد تخم مرغ, انواع شکر و آرد را به استفاده و پخت بار من در نهایت تسلط canelé همان راه من انجام بسیاری پخت چالش است. من فقط از خودم پرسیدم “چه خواهد David Lebovitz انجام دهید؟” مطمئنا یدکی Instagram پست از 2019 شامل قدیمی خود شیرینی مدرسه canelés دستور با ابتدایی ترین دستورات و دست نوشته های به زبان انگلیسی: “جوش. اضافه کنید. اضافه کنید. Refrig. 450°.” چه اگر آن را فقط که آسان است ؟

تبلیغات:

من در نهایت تصمیم بگیرد به زمستان در اینجا برای برخی از املاک موم می دهد که این کیک فوق العاده آن نگاه براق و کمی عسلی عطر و طعم. (شما می توانید آن را سفارش از آمازون.) ChefSteps می گوید شما می توانید جایگزین کره و من خیلی از شخصیکه در استعمال کلمات صحیح به اختلاف نظر دارند. اما من می توانم به شما بگویم این است: کیک نسیم بود مطمئن و کاملا خیره کننده. و در حالی که آن را متراکم تر از ظریف canelés پاریس باگت آن را ندارد من گریه و خانواده استنشاق آن است. دقیقا نمی انقلابی اما در این سال هنگام جشن liberté, égalité را, fraternitéمن می توانم اضافه کردن canelé در حال حاضر بیش از حد.

***

دستور العمل: Canelés د بوردو Bundt اقتباس از David Lebovitz

تبلیغات:

باعث می شود یک کیک حلقهای طرحدار

مواد لازم:

برای نفت سفید

  • 1 اونس مواد غذایی درجه موم (یا کره)
  • 1 اونس خنثی روغن پخت و پز

برای کیک

  • 4 فنجان شیر کامل
  • 1/4 فنجان کره
  • 1 فنجان آرد AP
  • 5 قاشق غذا خوری آرد ذرت
  • 2 1/2 فنجان برای صنعت شیرینی سازی, قند
  • 6 زرده تخم مرغ (صرفه جویی در سفید پوستان به meringues)
  • 2 تخم مرغ بزرگ
  • 1/4 فنجان رم (جایگزین بوربن اگر شما لازم نیست که رم; شما می توانید آزمایش با آب سیب یا سرد, قهوه دم کرده برای غیر الکلی گزینه هر چند من نمی توانم تایید آن.)
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • سالم خرج کردن از نمک

دستورالعمل:

  1. فر قبلا گرم به 450 درجه.
  2. به آرامی ذوب شدن موم و روغن با هم در stovetop یا مایکروویو. به آرامی کت کل داخل bundt pan با مخلوط مطمئن شوید که در هر گوشه. چوب آن را در فریزر به لرز در حالی که شما آماده سازی خمیر.
  3. ذوب کره را روی حرارت متوسط در یک ماهی تابه. من می خواهم به آن را چند دقیقه اضافی به قهوه ای و برشته. به آرامی اضافه, در, شیر, بنابراین آن را نمی چلپ چلوپ کردن و حرارت آن را به بجوش و خروش آمدن. حذف از گرما.
  4. مخلوط آرد و آرد ذرت و شکر را با هم در یک کاسه تا به خوبی ترکیب شده است. بعدی ماهوت پاک کن زدن در کره و شیر.
  5. در یک کاسه جداگانه, ماهوت پاک کن زدن با هم تخم مرغ, رم, وانیل و نمک. به آرامی اضافه کنید و به مخلوط آرد تا تخم مرغ نمی بستن. خوب مخلوط کنید; خمیر خواهد شد بسیار مایع است.
  6. اگر شما هم چوب خمیر در یخچال در حالی که شما پاک کردن.
  7. را از تابه خارج از فریزر قرار داده و در یک ورق کوکی برای جلوگیری از میگذرد. بریزید و خمیر را به تابه و پخت را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که عمیقا burnished. شما ممکن است نیاز به پخت طولانی تر چک کردن در 10 دقیقه افزایش است.
  8. حذف از اجاق و اجازه دهید سرد. (آن غرق خواهد شد به عنوان آن استوار است.) به آرامی اجرا چاقو همراه داخل تابه به انتشار. بهترین خدمت تازه پخته شده, مقاومت در برابر وسوسه برای اضافه کردن هر گونه همراهی.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.net

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>