Chicano غذا A to Z: نویسنده کتاب آشپزی Esteban Castillo در tacos margaritas و همه چیز را در میان

“Chicano خورد” یکی از رنگارنگ ترین و شاد جشن غذا من تا کنون به عنوان خوانده شده. که می شود گفت, من گریستم که من تبدیل صفحات Esteban Castillo را اولین کتاب آشپزی. من آرزو می کنم این مکزیکی پسر آمریکایی از ایالت آلاباما بود که این کار مهم به عنوان خوانده شده به عنوان یک کودک. مانند Castillo من تماشای هر حرکت من abuela ساخته شده در آشپزخانه است. دستور العمل های خود را با من در تماس به فرهنگ من است.

پس از کستیللو و من تا به حال یک کاندید گفتگو در مورد سیاست های غذایی در بخش اول از مصاحبه ما ما تبدیل به دستور العمل های خوشمزه از پر جنب و جوش خود کتاب آشپزی: کوکتل ساخته شده از mezcal و تکیلا مورد علاقه ما انواع tacos و چگونه به گرم کردن دنده در michelada سس. در حالی که شما می توانید به نزول دندان های خود را به این دستور العمل در هر زمان از سال آنها ایده آل برای زمانی که شما می توانید آتش تا یک کوره بریزید و یک نوشیدنی سرد در حالی که شما صبر کنید برای آن را به حرارت بالا.

تبلیغات:

موجود در زیر تعداد زیادی از راهنمایی و ترفندها برای طعم به در نظر گرفتن زمانی که ساخت مکزیک الهام گرفته از مواد غذایی در خانه. گرفتن در قسمت اول از دو قسمت با Castillo اینجا. و سپس لذت بردن از بقیه از ما گفتگو نمایید.

این مصاحبه شده است به آرامی ویرایش شده برای وضوح و طول.

تبلیغات:

چه کامل مارگاریتا به شما ؟ آیا شما هر گونه راهنمایی و یا اسرار ؟

قطعا مقدار زیادی از آب آهک چون من مثل من نوشیدنی واقعا ترش بلکه واقعا خوب تکیلا — و تعداد زیادی از آن. همه از نوشیدنی نوشیدنی فصل می توان به یک کوکتل.

تبلیغات:

چرا که در زمان های مختلف است که من در مورد صحبت این کتاب در Instagram, بسیاری از مردم شده اند واقعا هیجان زده برای کوکتل فصل به طور خاص. من نمی دانم آنچه که می گوید در مورد نسل ما اما وجود دارد بسیاری از واقعا خوب کوکتل در آن است. وجود دارد یکی در خاص وجود دارد که با الهام از یکی از مورد علاقه من, تلویزیون را نشان می دهد.

مربوط به: خدمت به این ترد سیب زمینی tacos از Esteban Castillo با یک توده بزرگ از کاهو و adriano Cotija

تبلیغات:

که تلویزیون نشان می دهد ؟

من عشق واقعی “زنان خانه دار” — همه آنها از franchises — و به طور خاص اورنج کانتی چرا که که در آن بزرگ شدم. آنها همیشه به نظر می رسد که تند مارگاریتا. من نمی دانم چرا, اما این چیزی است که آنها همیشه برای درخواست. بنابراین من تصمیم گرفتم “هی به من اجازه خود من تند, مارگاریتا, به طوری که من می توانید آن را در حالی که من به تماشای نشان می دهد.”

این یک هندوانه مارگاریتا. آن را کمی از آب آهک سه ثانیه و تکیلا. اما آن را نیز ساده شربت ساخته شده از تست فلفل د arbol. پس از آن کمی میوه ای, تند, ضربه به آن است. این واقعا خوب است.

تبلیغات:

هندوانه مناسب برای تابستان. رفتن من به نوشیدن امروزه mezcal و من شنیدن این که شما از طرفداران بیش از حد. آیا شما برخی از mezcal دستور العمل در این کتاب هست ؟

من انجام دهید ؟ بله من انجام دهد. من پدرم کوبا. او نمی نوشند اما هر زمان که ما به طرف او ما رفتن به متصدی بار (که در نوع خود عجیب و غریب به فکر می کنم چرا که او نمی نوشند). آن را تقریبا مانند یک در پالوما. تاپیک انگور آب میوه و آب آهک. وجود آب آناناس وجود دارد تکیلا و وجود mezcal.

اگر شما تا به حال mezcal قبل از آن در واقع روح انتخاب برای مکزیک. آن را تکیلا. آن را شبیه به تکیلا که در آن ساخته شده از گیاه آگاو, اما آن را فقط smokier. و من احساس آن را دوست دارم فقط خیلی بیشتر خوش طعم و خیلی بیشتر پیچیده است.

تبلیغات:

مرتبط: این دستور ترکیبی از مک و پنیر و adriano fundido به یک ظرف با لایه های زیادی از عطر و طعم

یکی از چیزهایی که من می خواستم و من در حالی که من در خواندن خود را bookis ایده مواد غذایی راحتی. در حالی که هر کس گرفتار شده است در داخل خانه در قرنطینه به بازگشت به آسایش شده است منادی. به من گفتن شما قبلا هم اتاقی من در اینجا از مونتری, مکزیک. و او به من گفت من فقط واقعا می خواهید برخی از caldo tlalpeño. من ساخته شده است که و که به ما این است که به راحتی مواد غذایی است. اما زمانی که من به دنبال راحتی دستور العمل های مواد غذایی است که وبلاگ ها و نشریات re-بازدید در طول همه گیر آن همه میت لوف, ماکارونی و پنیر, آنچه شما باید.

من متوجه شدم به راحتی غذا به من متفاوت است از مواد غذایی راحتی به دیگران, اما ما تنها شاهد همان نوع از مواد غذایی راحتی به اشتراک گذاشته شده و بیش از دوباره. بنابراین آن را واقعا ساخته شده من فکر می کنم “چه راحتی غذا ؟ و تصمیم می گیرد که آنچه در آن است؟”

بله من احساس راحتی مواد غذایی است که در همان قایق به عنوان کلمه معتبر که در آن شکل گرفته است. کلمه معتبر است همچنین منتقله توسط تجربیات شخصی خود و محیط اطراف خود را. من از آنها بدم میاید با استفاده از کلمه معتبر در ظروف چرا که من معتبر است برای رفتن به طور کامل متفاوت از شما.

تبلیغات:

مرتبط: خرید یک کپی از “Chicano می خورد: سالم از من مکزیکی-آمریکایی آشپزخانه”

پدر خود را از خواب رویای آمریکایی, و من می دانم که داستان او دشوار بود. در حال حاضر که کتاب آشپزی خود را منتشر شده است, آیا شما احساس می کنید مانند شما در حال زندگی در رویای آمریکایی چیست ؟ است خانواده خود را با افتخار از شما ؟

چرا که من هنوز هم احساس نمی مانند پدر و مادر من به طور کامل درک آنچه که من انجام. حتی زمانی که من در کالج بود و من توضیح به آنها بود که من از رفتن به روابط عمومی آنها نمی دانند آنچه که شد.

مادر من به شرح زیر من در Instagram و او فکر می کند که من فقط پست تصاویر زیبا از غذایی که من دوست دارم به طبخ. اما من احساس می کنم مثل رویای آمریکایی است . . . من نمی دانم. که یکی از سخت برای من برای پاسخ به, چرا که من احساس می کنم این نوع مانند یک هدف در حال حرکت. من هنوز هم بنابراین بسیاری از چیزهایی که من می خواهم به انجام این کار قبل از من می تواند قادر به می گویند “هی, من آن را ساخته ام.”

تبلیغات:

چه کسانی هستند که همه چیز ؟ چگونه می توانم به شما با نام تجاری خود را در حال رشد? آن را شامل احتمالا باز کردن یک موقعیت ،

من دوست دارم صادقانه. این چیزی است که من فکر می کنم در مورد اغلب. و اگر من بودجه — یا اگر کسی فقط می خواستم به من یک چند میلیون دلار — من دوست دارم که. اما من فکر می کنم در چند سال آینده, من می خواهم برای شروع با برخی از مرتب کردن بر اساس از کامیون مواد غذایی و یا برخی از نوع pop-up.

من انجام داده ام چند pop-ups در اینجا وجود دارد و هنگامی که من در زندگی در جنوب کالیفرنیا است که واقعا بزرگ بود. من عاشق گرفتن برای به اشتراک گذاشتن خلق و ملاقات با این افراد شده اند که پیروی و حمایت از کار من است. و من دوست دارم که قادر به انجام کاری که در آن من می تواند به طور مداوم به اشتراک گذاری چیزهای فیزیکی با آنها.

همچنین من می خواهم به کار بر روی بسیاری از کتاب ها. و در نهایت, من احساس می کنم مثل یک بار من به این هدف خواهد بود که به خود من نشان می دهد, پس از آن من احساس می کنم مثل من خواهد بود قادر به می گویند که من به دست آورده ام من رویای آمریکایی است.

چه شد روند خود را به نوشتن اولین کتاب آشپزی بود ؟ این یک مقدار زیادی از کار.

بسیاری از آن است. من می دانستم که رفتن به یک مقدار زیادی اما من نمی دانستم که آن خواهد بود حتی بیشتر از آن. آن زمان من حدود یک سال به کار در یک پیشنهاد. و سپس پس از پایان پیشنهاد من به نیویورک رفت جایی که من خرید کتاب در سراسر به ناشران مختلف.

من فرود آمد با هارپر کالینز است که بیش از شگفت انگیز است. من قادر به کار با یک ادیتور که قبلا زندگی می کردند در مکزیک است. به طوری که واقعا بزرگ بود به تجربه من بود چرا که او قادر به دریافت تعداد زیادی از کسانی که کمی بیت ها و قطعه است که کسی دیگری نبوده است قادر به. او همچنین درک من تعدادی زیادی است. او را درک آنچه که من به معنای.

پس از تامین این کتاب مقابله با آنها در آن زمان من تقریبا دو سال به پایان این کتاب است. من شات کتاب یک بار من آن را در. و سپس من تا به حال چند ماه که من فقط کار ویرایش و مسائل. و سپس من گفتم: “شما می دانید چه ؟ من فکر می کنم من عکس می تواند حتی بهتر است.” بنابراین من به پایان رسید تا تیراندازی کتاب دو بار و فقط من به عنوان یک کمال گرا و همیشه داشتن که غیر استاندارد است.

شما در مورد صحبت خود را abuelo را tacos و من می دانم که وجود دارد یک دستور غذا برای کسانی که در این کتاب است. آیا شما یک مورد علاقه تاکو? چه اخبار مورد علاقه خود را به طور کلی?

آن را باید قادر به mi abuelito را tacos د adobadaکه این گوشت خوک tacos شبیه به آل, کشیش, که در آن گوشت خوابانده شده در یک adobdo. که نشسته یک شبه. چگونه می توانم آن را توضیح دهید به شما ؟ آن را فوق العاده میوه ای. آن را کمی اسیدی از سرکه. و هر بار که من بوی آن tacos, آن را فقط فورا من رو به نشستن در کنار mi abuelito. من حدس می زنم من فقط شنیدن که تکه ای از گوشت خوک فقط بسیار گرم در ماهی تابه و آن را فقط . . . من نمی دانم . . . آن را فقط به ارمغان می آورد من به عنوان یک بچه. و برای من کسانی که مورد علاقه من آنلاین.

چه چیز های مورد علاقه خود را به جلو پنجره ؟

هر چیزی و همه چیز.

یکی از دستور العمل های مورد علاقه در این کتاب این بود که دنده ها که michelada سس. درست است ؟

بله michelada-پخته دنده.

شما می توانید به ما بگویید که چگونه شما در ترکیب نوشیدنی های مورد علاقه و دنده ها با هم ؟

پس از حرکت به جنوب کالیفرنیا از من قادر به دیدن پدر و مادر من اغلب. و هر زمان که ما تا به حال برخی از مرتب کردن بر اساس از جشن آنها همیشه عاشق رفتن به یک کباب مشترک.

ما را و همه چیز را می شود از نوع خشک است. دنده را نه یک تن گوشت. بنابراین من تا به حال خود من و من گفتم: “سلام بابا چرا نمی توانم فقط . . . به من فرصت بده. به من اجازه انجام این کار ما می تواند کاملا همه این شام برای نیمی از قیمت و یا حتی یک سوم قیمت.”

بنابراین من شروع به ساخت این دنده ها. من زندگی در یک آپارتمان که در آن زمان شروع کردم تفتآبپزی آنها را در فر. تفتآبپزی مایع ترکیبی از طعم که شما را در پیدا micheladaاست که آبجو کمی از سس سویا و کمی از سس استیک و سپس برخی از استیک ادویه در آن وجود دارد.

شما فقط ترک آنها را در فر به مدت حدود سه ساعت تا گوشت به معنای واقعی کلمه فقط از هم جدا می افتد — و سپس شما آنها را به پایان برساند در جوجه های گوشتی. و این یکی از کسانی که واقعا شسته و رفته دستور قادر به در Rolodex, چون هنگامی که من در زندگی در یک آپارتمان من همیشه دسترسی به یک کوره. بنابراین من تا به حال برای دریافت خلاق با آنچه که من تا به حال در دست و دنده ها کامل هستند.

برای رفتن به آنچه که ما صحبت کردن در مورد قبل از, مواد غذایی مکزیکی است تا منطقه ای. یک michelada در یوکاتان ندارد سس داغ در آن است. آن را فقط واقعا نمک و آب آهک. پس از اولین بار من تو را دیدم یک michelada بود که مانند یکی از شما در حال توصیف آن را یک تجربه بسیار متفاوت برای من است.

ما در کانکون برای یک سفر. من به یاد داشته باشید درخواست michelada و من کردم که. و سپس من گفتم: “اما من می خواهم یک آبجو.” آنها مانند “اوه این است که به نام یک اوجو rojo.”

بله.

با خودم گفتم که خیلی جالب است.”

این مواد غذایی در یوکاتان است که بسیار بر اطراف اسید زیرا شما باید نارنج, در علاوه بر این به لیمو و لیمو که نقش بسیار مهمی وجود دارد. آیا شما یک دستور غذا های مورد علاقه در این کتاب ؟ که احتمالا یک سوال سخت است.

در آن است — آن را مانند یک سوال سخت است. اما اگر چیزی وجود دارد که من می توانم خوردن برای بقیه زندگی من هر روز از آن خواهد بود sopesکه یکی از دستور العمل های از این کتاب است. این چربی کمی masa دیسک که در حال سرخ شده تا آنها قهوه ای طلایی است.

آنها کمی متفاوت از نحوه بقیه مکزیک باعث می شود آنها. در کولیما آنها بسیار نازک و آنها در حال بالا با گوشت چرخ کرده و یا lomoاست که مانند یک کمر گوشت خوک. و آنها صدر با این consomme — که مانند سوپ گوجه فرنگی. و سپس آن را مانند تکه تکه کاهو, adriano نقاشی با آبرنگ روی گچ, گوجه فرنگی و سس تند. این یکی از چیزهای مورد علاقه من. این یکی از آن چیزهایی است که مادر من استفاده می شود تا برای تولد, بنابراین من واقعا دوست دارم که.

اینجا را کلیک کنید برای خرید یک کپی از “Chicano می خورد: سالم از من مکزیکی-آمریکایی است.”

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>