خندق کسانی که بسته های کوچک از مخمر: آبجو راز در پشت این سه عنصر بدون افزایش نان

ممکن است به نان بدون مخمر است ؟ به عنوان جیمز ریش برنده جایزه نویسنده کتاب آشپزی کن Forkish به تازگی گفت: سالن غذا وجود دارد واقعا “هیچ کار در اطراف مگر اینکه شما می خواهید خود را به خمیر ترش فرهنگ در خانه.”

آن سخت است برای پیدا کردن مخمر در قفسه های فروشگاه های این چند ماه گذشته و به قول Forkish کسانی که بسته های کوچک شما می توانید دست خود را در سختی اند “هر f**king مخمر در آن وجود دارد.” برای ثبت صنعتگر بیکر توصیه به سرمایه گذاری در یک 1-کیسه پوند از مخمر Saf که بیش از یک سال گذشته زمانی که ذخیره شده در یخچال یا فریزر.

تبلیغات:

Forkish نان است, استاد, پس از آن می رود بدون گفت که او 100% درست است. در حالی که من نمی باید جایگزینی برای مخمر, من یک ترفند کوچک تا آستین من. آبجو با مخمر که پوششی روی پرهای مخصوص قند به الکل در طی فرایند دم. و شما حتی نمی باید برای رفتن به فروشگاه برای خرید آبجو با خدا ممنوع. این فقط یک سفر سریع به گوشه bodega اگر شما زندگی می کنند در یک شهر مثل من.

هنگامی که شما یک بطری یا قوطی آبجو تنها دو نفر دیگر مواد تشکیل دهنده شما نیاز به پخت یک قرص آبجو نان هستند AP آرد و بکینگ پودر و شما در راه خود را به یک عطر و طعم و بسته بندی شده سریع قرص نان. پس از مخمر است که در حال حاضر فعال, شما لازم نیست که صبر کنید برای قرص نان خود را به افزایش است. این یک جایگزین عالی هنگامی که شما می خواهید در خانه نان در سریع. نان بعد از همه این است که یک فرایند است که نیاز به برنامه ریزی به منظور ترک زمان برای تصحیح.

تبلیغات:

پس شما خود را مخلوط خشک شما شنیدن واکنش شیمیایی اتفاق می افتد که شما به آرامی بریزید و یک بطری آبجو, ترجیحا سرد را به کاسه مخلوط کردن. به عنوان با, خدمت, جلوگیری از فوم بیش از حد. مخلوط به ترکیب با یک کفگیر پور را به یک قرص روغن ماهی تابه و اجازه دهید فر را به بقیه انجام. در کمتر از ساعت, شما خواهید بود در بهشت.

مرتبط با: همه چیز شما نیاز به دانستن برای پخت با کیفیت نان, نان در خانه نشان داد

من در اصل تصادفا آبجو نان زمانی که من prepping برای روز سنت پاتریک جشن از خانه. من سام Sifton را در گینس خورش و من واقعا می خواستم یک تازه قرص نان برای رفتن با آن, بنابراین من می تواند mop تا هر تاریخ و زمان آخرین بیت از که خوشمزه دم. من تا به حال 12-بسته گینس و malty گینس نان با کارامل بالا متولد شد.

تبلیغات:

من بحث با سالن آماندا Marcotte چگونه آبجو می افزاید: بسیاری از لایه های فوق العاده از عطر و طعم به ظروف در روند پخت و پز. آماندا می افزاید: Modelo نگرا به او adriano می دهد که آن را خاص ظریف و تند عطر و طعم. من با استفاده از Modelo Especial در fajita ترشی و من حتی یک آرام پز دستور برای زمانی که من لازم نیست که دسترسی به یک کوره در نیویورک آپارتمان.

مرتبط با: راز ساخت رستوران با کیفیت پیتزا در خانه شروع می شود با پوسته

تبلیغات:

شما می توانید آبجو از شهوت و میل خود را برای اضافه کردن به این نان من یک توصیه همان است یکی از شما در پیدا کردن آماندا را adriano دستور: انتخاب یک آبجو است که واقعی جسارت یا بلند به آن عطر و طعم. رکوردهای گینس با این نسخهها کار به این دلیل و Modelo نگرا همچنین می تواند یک گزینه خوب در اینجا. تغییر آبجو به عنوان چنین امر فوق العاده و تعریف به هر chili recipe. آسمان واقعا محدود است.

***

دستور العمل: سه عنصر بدون افزایش نان

تبلیغات:

پخت در استاندارد 9×5 ماهی تابه نچسب

مواد لازم:

  • 12 اونس. آبجو سرد
  • 2 1/2 فنجان آرد AP
  • 2 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر

دستورالعمل:

1. قبل از حرارت فر را به 400 درجه.

2. مخلوط خشک در یک متوسط و یا بزرگ به اندازه کاسه مخلوط, اضافه کردن 1/2 قاشق چای خوری نمک.

3. به آرامی ترکیب آبجو با خشک ریختن برای جلوگیری از فوم بیش از حد. هم بزنید و با یک کفگیر به ترکیب.

تبلیغات:

4. حرکت خمیر به روغن 9×5 loaf pan. پخت در فر به مدت 45 دقیقه تا زمانی که در خارج از قهوه ای طلایی است.

مانند این دستور غذا را به عنوان آنجا که ما انجام دهید ؟ دفعه بعد سعی کنید ساخت این آسان برای ایجاد مکزیکی سوپ که باید یک جزء اصلی در هر خانه است.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>