با چشم خود را خوردن: راهنمای مبتدی برای اضافه کردن گل های خوراکی به وعده های غذایی خود را و کوکتل

علاقه تازه ای در باغبانی جوانه زده است تا به مردم صرف زمان بیشتری را در خانه با توجه به سرپناه در محل سفارشات. به نظر می رسد که نشات گرفته از هر دو تمایل به بیشتر خود کفا و همچنین به عنوان نیاز اساسی برای یک سرگرمی است که طول می کشد یک ذهن شما می دانید جهانی همه گیر.

و برای افرادی که نمی باید فضای حیاط یا باغ جامعه, گیاهان کوچک مدت طولانی است که یک انتخاب محبوب برای ورزش خود را شست سبز. در این سال من با اضافه کردن کمی رنگ به مزرعه از گلدانی گیاهان در بالکن با تلاش دست من در گل های خوراکی.

تبلیغات:

در علاوه بر این به بسیاری از گل های خوراکی مانند گیاهان — می تواند مواد غذایی و نوشیدنی های غیر منتظره میآید از عطر و طعم.

قبل از اینکه من شروع کردم من رسیده به شانون McGaughey این شرکت مالک ویویان در اشویل N. C. منوهای خود را هر دو آشپزخانه و کوکتل ها پر از گل های خوراکی. در اینجا آنچه که من آموخته ام تا کنون.

تصمیم می گیرید که گل شما می خواهم به رشد

تبلیغات:

هر چند من عمده houseplant علاقه مندان من هنوز بسیار تازه کار باغبان وقتی که می آید به چیزهایی که شما در واقع می خواهم به غذا خوردن — اما بسیاری از گل های خوراکی پایین تعمیر و نگهداری به اندازه کافی است که حتی مبتدیان می تواند به جلو نگاه به یک پربار برداشت. وجود دارد مقدار زیادی از آنلاین کاتالوگ بذر به شما الهام بخش است. من از دانه های گیاهی منافع پیدا کرده اند و پست های وبلاگ خود را در مورد باغبانی واقعا مفید است. McGaughey توصیه جانی دانه های انتخاب شده (مطمئن باشید برای بررسی از خود رشد کتابخانه برای دانلود آموزش نمودار و فیلم).

محلی خود را به مهد کودک نیز یک محل عالی برای دریافت منابع و اطلاعات است. بسیاری از آنها انجام سفارش آنلاین و منظقه انتخاب کنید تا.

اگر شما در حال پایین در فضا در نظر بگیرید و ارقام آن را به خوبی به گلدانی مانند nasturtiums بهار, بنفشه و گل گاوزبان.

تبلیغات:

همچنین در نظر بگیرید که چه طعم و یا رنگ های شما به دنبال در آشپزخانه خود را.

“آشپز با استفاده از گل به عنوان garnishes هر زمان که آنها در فصل” McGaughey گفت. “به چیزی است که یک پاپ از رنگ شما ببینید هر چیزی از وحشی ترنج, گل گاوزبان, گل همیشه بهار و گل جعفری و قدومه کارشناسی, دکمه, گل لادن, جانی پرش یو پی اس و بومادران در چاشنی ایستگاه.”

تبلیغات:

او ادامه داد: “او همچنین با استفاده از مقدار زیادی از شاخ و برگ گیاهان شکوفه به عطر و طعم غذاهای. مورد علاقه است سیر کوهی شکوفه های رشد ما در خانه است. آنها را کامل و تیز سیر پاپ به یک ظرف. او همچنین استفاده از زعفران و رازیانه و مریم گلی شکوفه های خاص و طعم.”

سرمایه گذاری در برخی از خوب گلکاری خاک و گلدان — آنها لازم نیست به گران, اما مطمئن شوید که وجود دارد این است که یک سوراخ زهکشی و تحقیقات چه نوع از نور خورشید گل خود را نیاز خواهد شد. بسیاری از گیاهان دارویی آشپزی و گل فراموش رشد را در آفتاب کامل (اما تحمل خواهد سایه جزئی) بنابراین در نظر بگیرید که زمانی که تعیین که در آن به جای گلدان خود را.

بسیاری از این رقم نیز رشد نسبتا به سرعت به این معنی که شما کمی جوانه سبز در یک یا دو هفته است که فوق العاده دلگرم کننده! آن را خوب است برای دیدن که می تواند همه چیز و هنوز هم رشد خواهد کرد در این عجیب و غریب, عجیب و غریب بار.

تبلیغات:

پس از گل شکوفه, آشنایی با سلیقه خود

اکثر گل های خوراکی را حدود هشت هفته به بلوغ برسد. شما قادر خواهید بود که به راحتی به اندازه کافی از آنجا که آنها شروع به شکوفه دادن است. که در آن نقطه McGaughey توصیه می کند مصرف برخی از زمان برای کشف طعم گیاهان خود را.

“هنگامی که شما روبرو می شوند, خوراکی, گل, را,” او گفت:. “احساس کردن عطر آن خوردن یک گلبرگ و سپس کل گل و فکر می کنم در مورد چه نوع از مشروبات الکلی و یا غذاهای مشابه عطر و طعم پروفایل.”

تبلیغات:

او سپس نشان می دهد بسته بندی گل محکم به شیشه میسون و سپس ریختن آب جوش بر آنها را به یک چای.

“این یک راه عالی برای طعم و مزه برخی ثانویه, طعم,” او گفت:. “و سپس از آنجا شما می توانید شربت ژله محيط شما نام آن را.”

شروع به ترکیب گل به وعده های غذایی خود را و کوکتل

“گذشته از استفاده از گل برای garnishes ما کاملا چند از رفتن به گل دستور” McGaughey گفت. “آشپز دوست دارد به جمع آوری daylily غلاف زمانی که آنها برای اولین بار جوانه و در روغن سرخ کرده و آنها را به یک شبیه عطر و طعم به لوبیای های سبز. من شده است با ساخت شکوفه ژله برای accouterments ها برای پنیر تخته — تا کنون بنفش و سیب شکوفه ژله.”

تبلیغات:

McGaughey همچنین نشان می دهد بازی با گل های خوراکی در پشت نوار. او ساخته شده اقلام مانند ویستریا شربت elderflower صمیمی نخود شیرین شکوفه لیموناد و صمیمی همه از آن می توان به ثبت کوکتل یا mocktails.

این دستور غذا: گل فرانسه 75

یکی از چیزهای مورد علاقه من را با گل گاوزبان — که زرق و برق دار آبی-گل گیاهان که ظریف خیار طعم — یک بازی سنتی فرانسوی 75 کوکتل.

در یک ماهی تابه کوچک ترکیب ½ فنجان تقریبا خرد شده گل گاوزبان شکوفه های 1 فنجان شکر و 1 فنجان آب است. آن را مخلوط به جوش هم بزنید تا شکر حل شده و سپس بلافاصله کاهش گرما. اجازه می دهد تا مخلوط به آرامی بجوش و خروش آمدن برای حدود پانزده دقیقه سپس تابه را از گرما اجازه می دهد گل به تند برای حداقل یک ساعت.

تبلیغات:

فشار مخلوط. این است که خود را گل گاوزبان شربت ساده. وجود خواهد داشت اضافی پس از ساخت این معجون که می تواند ذخیره شده در ظروف محفوظ از هوا در دمای یخچال تا دو هفته.

ترکیب ½ اونس آب لیمو 1 اونس از جین و ½ اونس گاوزبان شربت ساده در شاکر کوکتل پر از یخ. به شدت تکان دهید و سپس فشار به یک شامپاین, رابطه جنسی و یا (من ترجیح) یک کوپه. بالا کردن کوکتل با 2 اونس از شامپاین. چاشنی زدن, بدیهی است, با یک گل گاوزبان شکوفه.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>