گوردون رامسی شور-شیرین خشکیده دست شیرجه دریای حلزون اسکالوپ الهام گرفتند سفر خود به نروژ

در آخر این هفته آخر فصل “ناشناخته” در Nat Geo استاد آشپز گوردون رمزی سفر به نروژ برای یادگیری در مورد آشپزی از منطقه غرب کشور و آن وایکینگ ریشه. رمزی راهنمای آشپز کریستوفر Haatuft که افزایش یافته است به شهرت به عنوان مخترع “Neo-Fjordic” آشپزی. آن است که در ماه دسامبر و Haatuft چالش های رمزی به یک حماسه شام کریسمس کوک کردن که شامل خوشمزه دست شیرجه دریای حلزون اسکالوپ.

اما قبل از او می تواند انتخاب کنید تا آشپز چاقو رمزی باید در تلاش برای ملاقات با کارشناسان محلی برای یادگیری داستان پشت صفحه. که شامل غواصی برای صدف در یخ-آب سرد از fjords خوردن یک گوسفند را سر تخمیر ماهی و گاو گوزن با مردم سامی در یک اتومبیل برفی.

تبلیغات:

سازمان دیده بان یک منحصر به فرد کلیپ های زیر, و لحن در پنج شنبه, جولای 19 در 10/9 CT به تماشای:

***

شکل آن 63,000 مایل خط ساحلی طولانی و زمستانهای کوتاه و تابستانهای و جنگل ها است که تحت پوشش یک سوم از سطح آن نروژ افتخار آشپزی است که به طور سنتی با تمرکز بر تکنیک های حفاظت — مانند نمک سیگاری خشک و تخمیر — به تازه مواد غذایی طولانی تر آخرین. شور-شیرین خشکیده دست شیرجه دریای حلزون اسکالوپ, زوج با یک ترشی موسیر و یک جلبک دریایی beurre blanc برجسته ثروت نروژ غذاهای دریایی, گزینه های.

تبلیغات:

***

دستور العمل: گوردون رمزی را به دست شیرجه دریای حلزون اسکالوپ

با Aquavit و جلبک دریایی کره Beurre بلان و ترشی موسیر

بازده: 4 نفر از 3

برای جلبک دریایی کره

  • 2 قطعه از kobmu جلبک دریایی
  • 1 lb کره نرم شده
  • نمک را به طعم و مزه
  • فلفل سیاه برای طعم و مزه

برای Beurre بلان

  • 1 قاشق چایخوری grapseed نفت
  • 2 موسیر, تکه بسیار finelt
  • 1/2 فنجان aquavit
  • 8 اونس. جلبک دریایی کره را به تکه های برش و نگهداری بسیار سرد
  • 1 لیمو مزه و آب
  • نمک را به طعم و مزه
  • فلفل سیاه برای طعم و مزه

برای ترشی موسیر

  • 4 موسیر پوست کنده و قطعه قطعه نازک
  • 1 فنجان آب
  • 1 فنجان سرکه شامپاین
  • 4 توت درخت عرعر, تست
  • 1 قاشق چایخوری دانه خردل
  • 1/2 فنجان شکر
  • 1 قاشق غذاخوری نمک حلال

برای حلزون اسکالوپ

  • 12-دست شیرجه دریای حلزون اسکالوپ (رزرو پوسته برای آبکاری)
  • 1 قاشق غذاخوری grapseed نفت
  • 1 pink زمین فلفل صورتی
  • 1 قاشق چایخوری شوید تازه برگ
  • حلال نمک را به طعم و مزه

روش—جلبک دریایی کره

1. به rehydrate kombu محل آن را در آب داغ; اجازه دهید آن را به نشستن به مدت 10-15 دقیقه تا زمانی که جلبک دریایی است که به طور کامل, rehydrated.

تبلیغات:

2. برش جلبک دریایی به یک بسیار خوب تاس.

3. ترکیب جلبک دریایی و کره را در یک کاسه فصل را با نمک و فلفل را به طعم و مخلوط کنید تا به طور کامل گنجانیده شده است.

4. قرار دادن مخلوط در کاغذ یا پلاستیک بسته بندی و رول را به یک سیلندر.

5. مخلوط را در یخچال تا شرکت.

تبلیغات:

روش—Beurre بلان

1. در موسیر و سس قابلمه روغن سرخ کرده موسیر در grapseed نفت تا شفاف پس از آن فصل را با کمی نمک.

2. اضافه کردن aquavit و طبخ برای 1-2 دقیقه فقط تا زمانی که مشروب شروع به کاهش.

3. بیش از حرارت کم به آرامی اضافه کردن سرد نبات کره چند قطعه در یک زمان به طور مداوم چرخش تابه برای اطمینان از سس را دریافت نمی کند بیش از حد گرم و شکستن.

تبلیغات:

4. هنگامی که تمام کره گنجانیده شده در فصل مخلوط با فلفل, لیمو و یک چلپ چلوپ آب لیمو.

5. گرم نگه داشتن تا زمانی که آماده به خدمت.

روش—ترشی موسیر

1. محل قطعه قطعه موسیر در یک کاسه است.

2. ترکیب تمام مواد تشکیل دهنده دیگر در یک گلدان سس و به جوش آورد.

تبلیغات:

3. پور این ترشی مایع بیش از موسیر و با پوشش پلاستیکی بپیچید.

4. اجازه دهید موسیر, نشستن به مدت 20 دقیقه.

5. حذف پلاستیکی و جای موسیر در یخچال تا خنک شود.

روش—حلزون اسکالوپ

1. بسیار داغ سرخ کرده و تابه اضافه grapseed نفت و از کار افتاده حلزون اسکالوپ تا زمانی که قهوه ای طلایی در هر طرف حدود 2-3 دقیقه.

تبلیغات:

2. فصل را با نمک را به طعم و مزه.

3. محل خشکیده حلزون اسکالوپ داخل گوش ماهی و صدف.

4. قاشق بیش از seasweed beurre بلان.

5. چاشنی زدن با صورتی, فلفل, ترشی موسیر و سس گوجه فرنگی.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>