فاج داغ کیک جایگزین آسان به یک رستوران کلاسیک

غذاهای خاص, شما می توانید درک کنند که چرا آنها از نفع است. چیزی به نام “واترگیت سالاد” به مقصد را کوتاه و عمر مفید حتی اگر آن را ساخته شده از پسته Jell-o و آناناس خرد شده.

اخیرا عمل دادن مواد غذایی طبیعی یک لیزا فرانک قبل و خواستار آن “اسب شاخدار طعم” در حال حاضر احساس می کند ناامیدانه 2017. اما من هرگز کاملا درک کنند که چرا ایده های خوب — به خصوص دسر — به طور ناگهانی به نظر می رسد همه جا می شود و تقریبا به عنوان به طور ناگهانی از دست دادن تمام خود را سرد. به یاد داشته باشید هنگامی که وجود دارد یک macaron باز کردن فروشگاه در هر گوشه و شما فقط می دانستند که پایین بود رفتن به رها کردن از کوکی ها در بازار ؟ و یا زمانی که شما را دیدم یک “شکلات سه گانه بحران” در Applebee و قابل درک است که مذاب کیک رسما بیش از?

تبلیغات:

آن را به حال یک اجرای خوب ، من برای اولین بار تجربه لاوا کیک در ’90s در اوایل دوستان امروز با یک وعده آشنایی. او من برنده بیش از زمانی که او با اطمینان دستور گرم کیک شکلاتی با غذای اصلی خود را به عنوان او توضیح داد که آن را در زمان 20 دقیقه آماده است. من تصمیم گرفتم حق دور این بود که یک) برنامه ریزی شده برای دسر و ب) نمی اتلاف وقت ما رفتن را از طریق خوش طعم آیین بدونم که آیا ما باید فقط “نگاه در منوی” و “یک چیزی کمی برای به اشتراک گذاشتن.” من از پیشخدمت آن را دو گرم شکلات کیک و رفتن به رستوران دسر راه اندازی شد از آن روز به بعد.

افسانه آن است که ظرف شروع زندگی خود را در ’80s در دست سرآشپز مشهور ژان ژرژ Vongerichten. در آن زمان — و برای سال پس از آن اغوا کننده ترین چیزی که در هر منو یک ظرافت پرشور در پاسخ به سرد دشوار است, همه جا کرم brûlée. جذابیت آن آشکار بود. اول از همه duh, این شکلات. دوم وجود یک فعل و انفعال از بافت: که cakey خارجی کتمان گرم fudgy داخل همراه با اجتناب ناپذیر quenelle بستنی.

پس از آن آمد میکند. هنگامی که مهره های بازی دومینو شروع به قرار دادن مورد علاقه خود را در رستوران فانتزی دسر در منوی خود من حدس می زنم آن را به نحوی خاص نیست هر بیشتر. کامل هفت سال پیش Mark Bittman, مشاهده مذاب کیک شهرت مقایسه آن را به مک. و در سال 2014 فیلم “سرآشپز” جان فاورو را شخصیت از دست می دهد سرد خود را و کار خود را — بیش از ظرف.

تبلیغات:

این مایه تاسف است چرا که آن را نمی کیک تقصیر آن را محبوب بیش از هر نان تست آووکادو چیزی به مستحق چنین بی اعتنایی. روند آیند و می روند اما آن را خوب به هم کیک قرمز مخملی و چیزهایی که گرم و شکلات. آنها هنوز هم خوشمزه است! و به عنوان Nigella Lawson یک بار آن را طبخ آنچه شما می خواهید به غذا خوردن — نه آنچه شما می خواهید به دیده می شود ، پس بیایید پایین به اصول و کمی سحر و جادو در طول راه.

مذاب کیک ممکن است موجب مدرن گول خوری اما فروتن فاج داغ پودینگ کیک می رود و حتی بیشتر. این ریشه های آن در potlucks و کلیسا suppers. آن بوده است هرگز سرد و پس از آن هرگز نمی تواند بد. به جای کیک فاج داغ است نوعی آرامش شیرینی که می تواند مسلما سقوط تحت unpromisingly نام دسته از تخلیه کیک — آن است که قطعا یک عبارت می یابد در منوها از رستوران های گران قیمت و یا حتی یک محلی خرچنگ قرمز. آن است که قطعا چیزی است که شناخته شده به عنوان خود saucing ظرف که بدان معنی است که وجود دارد این است که علم واقعی به نحوی درگیر است.

کیک را مزه نیست به خصوص پیچیده به صداقت. من دستور با هم عمدتا از طریق هرشی و عطر و طعم است که یادآور نام تجاری بی ادعا شربت. آن شامل پودر کاکائو بدون تخم مرغ و تنها مقدار کمی از کره; راز آن عنصر است آه ، در عین حال آن را یک به نحوی معجزه آسا چیز — یادآور شیک دسر خدمت در یک صفحه سفید با یک چرخش از تمشک پوره و در عین حال پخته در یک کتک پان در حالی که شما در حال dishing از شام اسپاگتی به خانواده خود را. بله, آن را هنوز هم پاسخ به نام گرم کیک شکلاتی با آن متمایز جامد و مایع قطعات. اما آن چیزی ساده دوستانه و نمایی کمتر داد و بیداد کن. خدمت مستقیم از فر با لکه های کثیف از سوپر مارکت بستنی ذوب در بالا از آن متعالی است. و آن را هرگز از سبک.

تبلیغات:

***

دستور العمل: شکلات آسان نیست لاوا کیک اقتباس از هرشی و مواد غذایی 52

باعث می شود حدود هشت نفر

مواد لازم:

برای کیک

  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 3/4 فنجان شکر
  • 1/2 فنجان شیر
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

برای فاج داغ

  • 1 فنجان شکر قهوه ای تیره
  • 1/4 فنجان پودر کاکائو
  • 1 1/2 فنجان آب جوش

دستورالعمل:

  1. از پیش گرم کردن فر را به 350 درجه.
  2. به آرامی گریس 8″ x 8″ پان; مربع سنتی است اما دور کار می کند فقط خوب است. آن را روی یک ورق پخت برای جلوگیری از نشت به کیک می پزد.
  3. در یک کاسه متوسط, ماهوت پاک کن زدن با هم آرد, پودر کاکائو, نمک, بکینگ پودر و شکر. هم بزنید و در شیر و وانیل و کره ذوب شده تا به خوبی مخلوط. پور را به تابه.
  4. در یک کاسه کوچک, ماهوت پاک کن زدن با هم شکر قهوه ای و باقی مانده پودر کاکائو. ترشح بیش از خمیر.
  5. ریختن آب جوش بر روی کل کار می کند. آن را نگاه مثل شما انجام کاری اشتباه است. نگران نباشید قرار داده و آن را در فر و پخت برای حدود 40 دقیقه است. کیک باید شبیه یکجور دوربین عکاسی در بالا اما با وضوح لق و آبریزش بخش است.
  6. از فر خارج کرده و اجازه نشستن حدود ده دقیقه. خدمت گرم با بستنی.

  

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>