چگونه یک عالی سس بلونز نشان داد

برای او آخرین کتاب آشپزی, جیمز ریش برنده لیدیا Bastianich تصمیم گرفت دوباره به ریشه های خود را. در Felidia: دستور العمل از من گل سرسبد رستوران, آشپز سهام غذاهای که به ضرب گلوله او را به شهرت آمریکایی آشپزی صحنه برای اولین بار.

“ما باز Felidia در سال 1981 و این جایی که من تبدیل به یک آشپز جوان. من از آنجا شروع شد” Bastianich به یاد می آورد در مصاحبه اخیر خود با سالن تلویزیون. “حتی اگر ما تا به حال رستوران ها قبل از من و نه آشپز.”

تبلیغات:

نزدیک به چهار دهه از یاد رستوران ایتالیایی از منهتن تونی بالایی طرف شرق محله برای اولین بار درهای خود را باز کرد. برای قرار دادن این موفقیت بی نظیر به چشم انداز اکثر رستوران ها در کشور رقابتی ترین مواد غذایی صحنه نزدیک در عرض پنج سال.

“ما هنوز هم بسیار قوی” پیشگام آشپز گفت. “بنابراین من فکر کردم آن بود که شاید در مورد زمان که ما آن را کشیده و همه با هم. چرا ما هنوز هم وجود دارد ؟ آیا دستور العمل های که ما می توانیم را خاموش منو ؟ و در راه شما می گویند با تشکر از شما برای این تیم ساخته شده است که Felidia آنچه در آن است — از آنجا که آن را همه چیز در مورد تیم.”

تبلیغات:

هنگامی که آشپز لیدیا به نظر می رسد در “سالن ایران” او همچنین نشان داد راز بالا بردن سس بلونز در خانه:

بلونز یک سس از دو یا سه نوع مختلف از گوشت چرخ کرده. و معمولا این عضلات — بخش سخت. و آن را یکی از راه های واقعا tenderizing آن و آن را خوشمزه و سپس پانسمان بسیاری از ماکارونی با آن است.

سوال خوبی بلونز است مراحل: پیاز را soffriggere که کمی از هویج کوچک برگ بو و رزماری و میخک و بنابراین در پایین خط. شما ساخت لایه. و آرام پز — ساعت دو و نیم سه ساعت خوب بولونی تا گوشت مرتب کردن بر اساس تمام داده شده. و شما باید این نوع از ترکیبات سس و این لقمه گوشت خوشمزه. استفاده می شود که یکشنبه برای ما و آن را خوشمزه بود.

چرا لیدیا طبخ ؟ برای پیدا کردن پاسخ او به یاد می آورد او اولین خاطرات دوران کودکی با مادر بزرگ خود را در ایتالیا. سازمان دیده بان مصاحبه با آشپز لیدیا Bastianich اینجا و یا خواندن یک Q&A از مکالمه ما در اینجا.

***

تبلیغات:

دستور العمل: Ragù آلا بلونز

باعث می شود حدود 6 فنجان

  • 1 پوند گوشت گاو بدون استخوان چاک نبات
  • 1 پوند گوشت بدون استخوان شانه نبات
  • 1 پوند گوشت گوساله بدون استخوان شانه نبات
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص به علاوه موارد بیشتر برای نم نم باران
  • 1 پیاز متوسط ریز خرد شده
  • 1 متوسط هویج رنده شده
  • 2 ساقه کرفس ریز خرد شده
  • نمک حلال
  • Peperoncino پرک
  • 3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • 1 فنجان شراب قرمز خشک
  • یکی 28-در هر اونس می تواند کل San Marzano گوجه فرنگی خرد شده با دست
  • 1 پوند خشک فرنگی لوله لوله و کوتاه یا فسیلی
  • ½ فنجان رنده شده تازه Grana Padano به علاوه موارد بیشتر برای خدمت

خرد کردن گوشت با استفاده از یک چرخ گوشت به مجموعه درشت صفحه. پور 6 فنجان آب را در یک ماهی تابه متوسط و گرم به بجوش و خروش آمدن روی حرارت کم. حرارت زیادی هلندی فر با حرارت متوسط و سپس روغن زیتون اضافه کنید. هنگامی که روغن داغ است, اضافه کردن پیاز و هویج و کرفس و آشپزی, تکان دهنده اغلب بپزید اما نه browned در حدود 8 تا 10 دقیقه.

تبلیغات:

فرو ریختن در زمین گوشت و طبخ شکستن آن را با یک قاشق چوبی روی, حرارت متوسط, تکان دهنده اغلب تا زمانی که گوشت را می دهد تا آب آن 15 تا 18 دقیقه می باشد. افزایش حرارت را متوسط به بالا برای کاهش دور آب میوه و کنسانتره عطر و طعم حدود 3 دقیقه است. فصل را با نمک و peperoncino.

بازگشت گرما در حد متوسط. روشن فضا را در تابه اضافه کنید و رب گوجه فرنگی. طبخ و هم بزنید رب گوجه فرنگی در آن نقطه برای یک دقیقه هم بزنید سپس به گوشت. پور در شراب قرمز و تنظیم گرما به کاهش شراب به نصف 1 تا 2 دقیقه. اضافه کردن گوجه فرنگی و به اندازه کافی از آب نهفته فقط برای پوشش دادن گوشت.

بجوش و خروش آمدن سس روی حرارت کم با اضافه کردن آب به عنوان مورد نیاز برای نگه داشتن گوشت فقط تحت پوشش تا ضخیم و بسیار ومزه 1½ به 2 ساعت. دیگر شما آن را طبخ بهتر آن خواهد بود.

تبلیغات:

وقتی که شما آماده به خدمت, قرار دادن 3 فنجان از سس را در یک دیگچه بزرگ را به بجوش و خروش آمدن. (یخ باقی مانده سس را برای زمان دیگری. قابلمه بزرگ آب شور به جوش آورد. اضافه کردن 1 پوند خشک پاستا را انتخاب کنید. هنگامی که ماکارونی توسط al dente, تخلیه, رزرو 1 فنجان آب پاستا پخت و پز. اضافه کردن گرم پاستا به سس و بازی شیر یا خط به کت. نم نم باران با روغن زیتون, فصل را با نمک در صورت نیاز و پرتاب دوباره با اضافه کردن کمی آب پاستا اگر آن خشک به نظر می رسد. برداشتن کتری از گرما نم نم با رنده Grana Padano و بازی شیر یا خط. بلافاصله خدمت.

اگر شما تصمیم به خدمت این سس با پاستا, هنگام آبکاری با استفاده از انبرک به خصوصیات ماکارونی به شکل لانه پرنده. این را حفظ خواهد کرد پاستا گرم تر و جذاب ارائه شده است. قاشق برخی از سس بلونز به مرکز ماکارونی موند. قرار دادن اضافی رنده شده Grana Padano در یک کاسه به صورت جدول در مورد مهمانان خود را خواهد مانند پنیر بیشتر.

مانند این دستور غذا را به عنوان آنجا که ما انجام دهید ؟ اینجا را کلیک کنید برای خرید یک کپی از Felidia: دستور العمل از من گل سرسبد رستوران.

تبلیغات:

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>