با الهام از پدر خود لازاروس لینچ هلو پینه دوز است این دسر شما می خواهید به پخت تمام تابستان

آشپز لازاروس لینچ شده است پخت و پز (تقریبا) حرفه ای از مدرسه بالا است. دو بار “خرد” برنده میزبان شبکه غذایی رقابتی Snapchat پخت و پز نشان می دهد: “خرد U” و نویسنده “پسر جنوبی آشپز” با موفقیت تبدیل به عشق دوران کودکی خود را از مواد غذایی به چند لایه و فوق العاده شیک, آشپزی حرفه ای.

پرسید که سالن مواد غذایی که او را طبخ — اگر او می تواند طبخ برای هر کسی که آیا زنده است یا دیگر با ما — لینچ unhesitatingly ارائه شده تا مادر بزرگ خود را مارگارت لینچ به عنوان انتخاب روشن است.

تبلیغات:

“مارگارت یک متخصص ارایش وزیبایی با استعداد و با استعداد کوک” این درخشان موجودی عصر دیجیتال گفت. “او شروع به من در راه من. و هر چند که من هرگز او را ملاقات کرد من می دانم که چقدر مهم او به زندگی من و من می خواهم به او بگویم.”

اتمام سالن مصاحبه با لینچ در اینجا و چک کردن دستور او برای هلو پینه دوز (که مادر بزرگ خود را مورد استفاده برای طبخ) گزیده ای از کتاب آشپزی زیر.

تبلیغات:

script> propervideotag.فشار(function() { propervideo_display(“salon_instream_1″); });

***

“چه می توانم بگویم ؟ این یکی از دستور من گرامی برای بقیه زندگی من است. آن را گرم قلب من وقتی که من فکر می کنم در مورد چگونه بسیاری از بار پدر من ساخته شده این پینه دوز چند بار او را تماشا مادر خود را و چه مقدار از آن را به خانواده ما. این دستور العمل هرگز قدیمی است.” – لازاروس

تبلیغات:

***

دستور العمل: پدر هلو پینه دوز

در خدمت 10 تا 12

دبستان زمان 20 دقیقه

زمان پخت 50 دقیقه تا 1 ساعت

مجموع مدت زمان 2 ساعت و 45 دقیقه

پوسته:

  • 3 فنجان آرد همه منظوره به علاوه موارد بیشتر برای گرد
  • 3 قاشق غذا خوری شکر
  • 2 قاشق چای خوری نمک کوشر
  • ¾ فنجان (1½ چوب) کره بدون نمک, برش را به مکعب و سرد
  • 1 فنجان آب یخ به علاوه موارد بیشتر به عنوان مورد نیاز

پر:

  • 3½ پوند هلو تازه بازمی گردد و مدیران و یا دو (29-اونس) قوطی هلو خشک
  • 1 فنجان شکر
  • ¼ فنجان آرد همه منظوره
  • 1 قاشق غذا خوری دارچین
  • ½ قاشق چای خوری جوز تازه رنده شده
  • نمک دریا خوب

به جمع آوری:

  • 1 بزرگ تخم مرغ مورد ضرب و شتم
  • دارچین برای گرد
  • شکر برای گرد
  • بستنی برای خدمت

ایجاد پوسته: در کاسه ای از یک پردازنده مواد غذایی, پالس با هم آرد و شکر و 2 قاشق چای خوری نمک تا فقط ترکیب شده است. اضافه کردن کره و پالس چند بار تا زمانی که مخلوط درشت است اما کره را قطعه هنوز هم قابل مشاهده است. به آرامی اضافه کردن آب یخ و نبض به شکل یک خمیر شش تا هشت پالس. اگر خمیر به نظر می رسد و احساس می کند بسیار خشک و اضافه کردن بیشتر آب یخ 1 قاشق غذا خوری در یک زمان. تقسیم خمیر را در نصف و قرار دادن هر نیم محکم در بسته بندی های پلاستیکی; صاف هر قطعه به یک دیسک. یخچال خمیر را به مدت 1 ساعت.

تبلیغات:

پر کردن: در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط هلو و شکر و آرد و دارچین و جوز و نمک. را کنار بگذارند.

از پیش گرم کردن فر به 375ºF.

حذف خمیر از یخچال و فریزر و نصف کاهش دهد. در یک سطح به آرامی floured رول آن را به یک 9 * 13-inch مستطیل حدود ¼ اینچ ضخامت. را کنار بگذارند و با تکرار دومین قطعه از خمیر.

تبلیغات:

خط 9 × 13 اینچ ظرف پخت با یکی از خمیر مستطیل فشار دادن هر گونه بیش از حد خمیر در برابر دو طرف ظرف. پور در هلو پر کردن و گسترش آن را به طور مساوی. محل دوم مستطیل از خمیر را در بالای هلو و پهلو اضافی خمیر را به گوشه. برس خمیر را با تخم مرغ مورد ضرب و شتم و نم نم با دارچین و شکر. پیرس بالا با نوک یک چاقوی تیز در مکان های مختلف اجازه می دهد تا بخار به فرار در حالی که پخت. پخت تا بالای پوسته قهوه ای طلایی است, در مورد 1 ساعت و 15 دقیقه. اجازه دهید سرد در قفسه قبل از خدمت. خدمت با بستنی.

مانند این دستور غذا را به عنوان آنجا که ما انجام دهید ؟ اینجا را کلیک کنید برای خرید یک کپی از “جنوب آشپز: آشپز با روح است.”

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

ایندکسر

خرید کتاب زبان اصلی