زندگی پس از اخراج: چگونه empanadas به من داد احساس تعلق

زمانی که COVID-19 رسیده از ایالات متحده, من کار تمام وقت به عنوان یک خانه نویسنده محتوا برای یک شرکت است که در مورد به راه اندازی یک کارت اعتباری وب سایت بررسی. من نگه داشته به آینده به کار هر روز احساس امنیت است که این بیماری همه گیر مطمئنا نمی گذارد این صنعت کار کردم. آن را طولانی نیست قبل از اینکه منابع انسانی تصمیم گرفت که من همراه با دیگر اعضای تیم خلاق بودند و هزینه این شرکت بیش از حد در میان این بحران بهداشتی و اخراج ما.

من راند فکر کردن در مورد آنچه که من می خواهم به انجام. آن را احساس به عنوان اگر چیزی بزرگتر از خودم گرفت و من ساخته شده یک مسیر انحرافی را طی به مورد علاقه من, لاتینی, فروشگاه مواد غذایی. من احساس خودم را هدایت به سمت مواد تشکیل دهنده مورد نیاز برای ایجاد پرو-سبک empanadas: یک cartload از پیاز قرمز یک تکه بزرگ از گوشت گاو چشم دور (آنچه که به عنوان “boliche”), کره, گوشت خوک, ají زرد, فلفل, زیره سبز و پونه کوهی. من لود تنه من با این مواد غذایی کشیده من تلفن و اعلام به رسانه های اجتماعی پیروان که من تا به حال فقط بدست گذاشته و خواهد بود و فروش پرو empanadas که در هفته.

تبلیغات:

تنها یک مشکل وجود دارد: من متوجه شدم که من کاملا می دانم که چگونه به پرو empanadas نشده است.

من تا به حال من بودند از طعم خاطرات — مناسب اذوقه و نوشابه crumbly پوسته و گوشت گاو مرطوب پر کردن من تا به حال سعی در لیما و, مختلف, بدون زرق و برق تلاش در صفحه اصلی. در گذشته من تا به حال پرتاب بیشتر botched گردش از من می خواهم به اعتراف — يافته که منفجر شد در تنور پر شد که خیلی ابکی و به بیرون درز سراسر سینی پخت. Empanadas نیست چیزی من کاملا راحت خدمت به مهمانان بسیار کمتر از فروش برای سود. چه غلطی بود من کردم ؟

من فرض من می خواهم یک تعداد انگشت شماری از سفارشات از حمایت دوستان و که من می خواهم شاید فروش یک دوجین از این مناقصه گوشت و سبزیجات در پایان هفته. اما صبح روز بعد من از خواب بیدار برای پیدا کردن سفارشات بیشتر از من تا به حال مواد لازم برای.

تبلیغات:

سپس آن را در من dawned که هر کس یا هر چیزی در زمان بیش از من وقتی که من تصمیم به شروع به فروش empanadas یک نابغه بود. (یا شاید من نبوغ و مورد نیاز برای خودم اعتبار بیشتر.)

همه زندگی من من در آرزوی داشتن یک کسب و کار مواد غذایی, اما من می دانستم که هرگز آنچه را به فروش برساند. من نمی دانم چه مواد غذایی — ظرف امضای اجازه دهید به تنهایی آشپزی — من می توانم تماس بگیرید معدن. میامی است که یک مرکز بزرگ برای پرو مهاجران و در حالی که تولد من کشور غذاهای بسیار محبوب با مردم محلی نیز وجود دارد بسیاری از رقابت. من نمی توانستم به سادگی کوک پرو بزرگترین آشپزی بازدید و انتظار برای یک علامت. در حال حاضر وجود دارد ده ها تن از هموطنان انجام همان چیزی که آنها تا به حال خیلی بیشتر تجربه و منابع لازم برای کار با.

اما من متوجه شدم وجود ندارد که بسیاری از purveyors از پرو-سبک empanadas در اطراف من. این منحصر به فرد در آمریکای لاتین است که در پوسته است نمووپرورش اذوقه و نوشابه و ذوب در دهان خود مانند کماج. در واقع وجود دارد تنها دو پرو نانوایی در سه شهرستان منطقه ای که من می دانستم و من از طرفداران بزرگ از هر نانوایی را empanadas — پر کردن خشک شد و یک نانوایی پوسته مرا به یاد خیس فست فود بیسکویت. من می خواستم به empanadas که من می خواستم به خوردن — آنهایی که با ظریف پوسته ساخته شده با کیفیت خوب کره و گوشت خوک (به جای مارگارین و کوتاه) و آبدار مرزه پر کردن است.

تبلیغات:

میامی جمعیت است که حدود 65 درصد لاتینی با وسواس هر نوع مرزه دست و مانند بسیاری از نقاط جهان — قرنطینه شده برای ماه می باشد. من ارائه یک تزریق هیجان به رژیم غذایی خود را و تحویل رایگان به تقریبا در هر نقطه در گوشه ای از فلوریدا. شروع کردم به پیدا کردن خودم شلوغ تر از زمانی که من به کار گرفته شد; در اوایل ماه ژوئن من حتی خریداری دوم یخچال و فریزر به نگه دارید تا با سفارشات.

شاید بزرگترین وحی شده است میزان رضایت من می تواند مشتق از کار. چند چیز نسبت به داشتن یک غریبه کامل خرید چیزی است که شما ایجاد هفته پس از هفته و به شما بگویم که چگونه مواد غذایی خود را به ارمغان می آورد آنها را لذت بردن در چنین دلتنگ زمان.

تبلیغات:

به عنوان کسی که بی فرهنگی من هرگز احساس کاملا پذیرفته شده است. آنگلو-آمریکایی جامعه که مادر من تعلق دارد هرگز نمی تواند قبول کند کسی به نام کارلوس; پرو-جامعه آمریکا استقبال من tepidly اما لهجه من و حقیقت من در آمریکا نگه داشتن من از دیده شدن به عنوان پرو. پس از 30 سال زندگی در امریکا, من در نهایت در بر داشت که احساس تعلق: پرو مشتری mamá — خودش یک وراج با نام به ستایش من empanadas.

من سعی کردم با اضافه کردن برخی از همجوشی ظروف برای من منو به عنوان یک اشاره به من چند فرهنگی تربیت — من به خصوص افتخار پرو ریف در فلفل شیرین ساندویچ پنیر — اما مشتریان من حتی نمی خواهد آن را در نظر بگیرید. آنها می خواستند غذاهایی که یادآوری آنها را از خانه و این که چه ساخته شده من واقعا پرو در چشمان خود را.

من به نام من غنچه کسب و کار 3 Coronas (“کرونا” به معنی تاج در اسپانیا). نام ادای احترام به نه تنها شهر که در آن متولد شدم — Lima این سه بار تاج گذاری شهرستان پادشاهان — اما این بسیار عجیب و غریب بار که من خیلی عجیب پیدا کردم خودم.

تبلیغات:

Empanadazo (پرو-سبک غول, امپانادا)

دبستان زمان: 20 دقیقه

زمان پخت: 45 دقیقه

در خدمت: 4 تا 6

مواد لازم:

  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 1 برگ
  • 1/2 پوند گوشت چرخ کرده (80% ناب)
  • 1/2 پوند پیاز تکه (هر نوع پیاز را انجام خواهد داد)
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 1/4 قاشق چای خوری زیره سبز زمین
  • 1/2 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
  • 1 عصاره گوشت گاو مکعب (اختیاری)
  • حلال نمک و فلفل تازه
  • 1 منجمد پوسته پای
  • 1 تخم مرغ مورد ضرب و شتم
  • پودر شکر برای گرد
  • لیمو ترش قاچ برای خدمت

جهت

  1. محل دندانه دار کردن در وسط فر و قبلا گرم به 400°F. خط یک ورق پخت با کاغذ و خود را کنار بگذارند.
  2. مجموعه زیادی تابه در روغن سرخ کرده و یا کتری را روی حرارت متوسط به بالا. اضافه کردن روغن زیتون و برگ سرخ مایل به قرمز. سرخ برگ سرخ مایل به قرمز تا قهوه ای کمی.
  3. اضافه کردن گوشت و شکستن از هم جدا هر توده های بزرگ با یک قاشق یا کاردک. زمانی که browned, اضافه کردن پیاز و سخاوتمندانه خرج کردن از نمک و هم بزنید تا ترکیب. سرخ کنید تا پیاز شروع به نرم شدن.
  4. اضافه کردن سیر و زیره و پونه و bouillon, مکعب, اگر با استفاده از. هم بزنید تا ترکیب خوب و به پخت ادامه دهید تا زمانی که پیاز نرم به طور کامل و نگاه ذوب شده است. این نقطه بیشتر از مایع باید از بین میره. اگر نه همچنان سرخ کردن تا زمانی که مخلوط مرطوب است اما نه ابکی. فصل به طعم و مزه با نمک و فلفل و انتقال گوشت گاو پر کردن به یک کاسه به سرد است. (پر کردن را در یخچال نگه دارید تا 1 روز.)
  5. هنگامی که آماده برای جمع آوری و باز کردن پای پوسته و محل آن را بر روی کاغذ اندود ورق پخت. وقتی که پر کردن سرد به دمای اتاق موند آن در یک طرف پوسته پای ترک حدود 1 اینچ از پوسته در اطراف لبه های.
  6. در حال حاضر با دقت آوردن طرف دیگر از پوسته پای بیش از گوشت گاو پر به طوری که آن را پوشش می دهد آن را به طور کامل. لبه های این پوسته باید تامین کند. اگر نه, شما می توانید به آرامی با فشار از طریق پر کردن خمیر برای پراکنده کردن آن به طور مساوی و یا آشکار شدن خمیر و تنظیم مجدد پر کردن با یک قاشق.
  7. در حال حاضر چین چین لبه های ایمن با تيغه از یک چنگال و یا خرج کردن با انگشتان دست خود را. اطمینان حاصل کنید که هیچ شکاف یا ترک در پوسته است. قلم مو با مورد ضرب و شتم تخم مرغ و پخت تا پوسته از طریق پخته شده و طلایی رنگ قهوه ای در حدود 30 دقیقه است.
  8. اجازه دهید خنک شود و حدود 10-15 دقیقه. گرد و غبار غول پیکر, امپانادا با پودر قند برش و خدمت با لیمو ترش قاچ.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>