خدمت این ترد سیب زمینی tacos از Esteban Castillo با یک توده بزرگ از کاهو و adriano Cotija

یکی از چیزهایی که من از دست رفته بیشتر در مورد بازدید از مکزیک بود, mi abuelita مامی نینا پخت و پز. او مورد استفاده برای فروش raspados (یک-یخ درمان های ساخته شده با میوه های تازه و شربت) و sopes در تعطیلات آخر هفته برای کمک به پایان می رسد دیدار. از آن زمان بیش از ده سال به عقب بر گردیم به مکزیک و در طول این اولین سفر من متوجه چیزهایی که تا به حال تغییر: او هنوز هم باز می شود تا خانه در تعطیلات آخر هفته به هر کسی که گرسنه خدمت pozole, sopitos و crunchiest tacos د پاپا من تا کنون در حال خدمت با یک توده بزرگ از کاهو و adriano Cotija.

***

تبلیغات:

دستکاری چند فنجان اندازه گیری و قاشق در حالی که شما در حال پخت و پز ممکن است آزار دهنده است. در سالن غذا, ما پخت با استفاده از آشپزخانه مکعب است که ترکیبی از بیش از 19 اندازه گیری به یک دستگاه واحد. این همه در یک ابزار آشپزخانه کاهش درهم و برهمی و افزایش سازمان در همان زمان.

***

دستور العمل: Esteban را مادر بزرگ سیب زمینی Tacos (Mi Abuelita را Tacos de Papa)

تبلیغات:

مواد لازم:

برای تاکو پر:

  • 11/2 پوند (680 گرم) یوکان طلا, سیب زمینی پوست کنده و نبات
  • 5 حبه سیر پوست کنده
  • 1 قاشق چای خوری الماس کریستال نمک حلال به علاوه موارد بیشتر به سلیقه
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه زمین

برای سس:

  • 4 بزرگ کل رم (آلو) گوجه فرنگی
  • 1/4 کوچک پیاز زرد
  • 1 cake, husked و شستشو
  • 2 حبه سیر پوست کنده
  • 11/2 فنجان (355 میلی لیتر) سهام مرغ (یا زیر در مورد علاقه خود را گیاهی مایع به این وگان)
  • 3/4 قاشق چای خوری الماس کریستال نمک حلال به علاوه موارد بیشتر به سلیقه
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه زمین

برای مونتاژ:

  • 12 چیپس ذرت
  • روغن های گیاهی برای fryimg
  • خرد شده کلم و یا کاهو
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • تکه پیاز سفید
  • قطعه قطعه تربچه
  • Cotija پنیر (یا مورد علاقه خود را گیاهی جایگزین)
  • سس تند

دستورالعمل:

  1. پر کردن: در یک قابلمه بزرگ یا اجاق هلندی, ترکیب سیب زمینی و سیر و آب به پوشش حدود 1 اینچ (2.5 سانتی متر). را به جوش حرارت بالا و سپس کاهش گرما در حد متوسط و پایین و بجوش و خروش آمدن تا زمانی که مناقصه حدود 15 دقیقه است.
  2. انتقال سیب زمینی و سیر را در یک کاسه اضافه کردن نمک و فلفل و مش. تنظیم نمک را به طعم و مزه.
  3. را سس: پاک کردن قابلمه بزرگ یا اجاق هلندی شما استفاده می شود برای سیب زمینی و گوجه فرنگی را اضافه کنید و پیاز tomatillo و سیر. اضافه کردن آب به پوشش 1 اینچ (2.5 سانتی متر) و آن را به بجوش و خروش آمدن روی حرارت متوسط کم. بجوش و خروش آمدن تا زمانی که گوجه فرنگی نرم 10 تا 15 دقیقه.
  4. تخلیه و سبزیجات و سپس انتقال به یک مخلوط کن و اضافه کردن سهام مرغ, نمک و فلفل سیاه. ترکیب (مطمئن شوید که برای باز کردن دریچه بخار/ مرکز کلاه و پوشش با یک حوله برای جلوگیری از مواد منفجره مایع داغ) تا صاف. تنظیم نمک را به طعم و مزه.
  5. بازگشت مخلوط را به قابلمه محل درب و بجوش و خروش آمدن روی حرارت متوسط کم برای 15 دقیقه به طبخ salsa از طریق. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید در حالی که شما سرخ tacos.
  6. به جمع آوری: کار در دسته های 3 تا 4 پاپ چیپس در مایکروویو برای حدود 45 ثانیه یا گرما آنها را در یک کمل روی حرارت متوسط برای حدود 1 دقیقه در هر طرف. (سرد چیپس خواهد rip.)
  7. در یک دیگچه بزرگ, حرارت 1 اینچ (2.5 سانتی متر) از روغن را روی حرارت متوسط کم. اضافه کردن 2 تا 3 قاشق غذاخوری سیب زمینی له شده را به یک نان ذرت مکزیکی, برابر ذرت مکزیکی در نیمه سرخ کنید تا ترد و طلایی قهوه ای در هر دو طرف 2 تا 3 دقیقه در هر طرف.
  8. پر کردن هر یک تاکو با کمی خرد شده کلم و گوجه فرنگی خلال سپس با ملاقه مقداری از سس گوجه فرنگی بیش از آن. پایان آراستن با برخی از پیاز تربچه Cotija و مورد علاقه خود را در سس تند.

مانند این دستور غذا را به عنوان آنجا که ما انجام دهید ؟ اینجا کلیک کنید برای قبل از سفارش یک کپی از “Chicano می خورد: سالم از من مکزیکی-آمریکایی است.”

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>