بلونز همه کاره سس است که هر کس به نظر می رسد به عشق. من در خدمت آن با پاستا با سوپ زرت و یا به عنوان سس برای ماکارونی پخته یا لازانیا. ساخت آن وقت بسیاری از افراد خجالتی و دور از انجام این کار در خانه, اما آنها عشق را به منظور آن را در Felidia. هر چند این سس می شود نام خود را از شهر بولونیا آن را می توان در برخی از فرم در سراسر ایتالیا. این دستور باعث می شود به اندازه کافی به سس 2 پوند از خشک پاستا. بعد از سس پخته شده است شما می توانید آن را تقسیم و توقف برخی برای بعد اگر شما در حال خدمت کمتر است. بهتر است به سخت کار کردن خود را گوشت, اما شما همچنین می توانید خرید زمین گوشت گاو و گوساله اگر شما لازم نیست که یک چرخ. ما دوست داریم در خدمت این با خشک فرنگی لوله لوله و کوتاه یا فسیلی اما خوشمزه با tagliatelle.

دستور العمل: Ragù آلا بلونز

تبلیغات:

باعث می شود حدود 6 فنجان

  • 1 پوند گوشت گاو بدون استخوان چاک نبات
  • 1 پوند گوشت بدون استخوان شانه نبات
  • 1 پوند گوشت گوساله بدون استخوان شانه نبات
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص به علاوه موارد بیشتر برای نم نم باران
  • 1 پیاز متوسط ریز خرد شده
  • 1 متوسط هویج رنده شده
  • 2 ساقه کرفس ریز خرد شده
  • نمک حلال
  • Peperoncino پرک
  • 3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • 1 فنجان شراب قرمز خشک
  • یکی 28-در هر اونس می تواند کل San Marzano گوجه فرنگی خرد شده با دست
  • 1 پوند خشک فرنگی لوله لوله و کوتاه یا فسیلی
  • ½ فنجان رنده شده تازه Grana Padano به علاوه موارد بیشتر برای خدمت

خرد کردن گوشت با استفاده از یک چرخ گوشت به مجموعه درشت صفحه. پور 6 فنجان آب را در یک ماهی تابه متوسط و گرم به بجوش و خروش آمدن روی حرارت کم. حرارت زیادی هلندی فر با حرارت متوسط و سپس روغن زیتون اضافه کنید. هنگامی که روغن داغ است, اضافه کردن پیاز و هویج و کرفس و آشپزی, تکان دهنده اغلب بپزید اما نه browned در حدود 8 تا 10 دقیقه.

فرو ریختن در زمین گوشت و طبخ شکستن آن را با یک قاشق چوبی روی, حرارت متوسط, تکان دهنده اغلب تا زمانی که گوشت را می دهد تا آب آن 15 تا 18 دقیقه می باشد. افزایش حرارت را متوسط به بالا برای کاهش دور آب میوه و کنسانتره عطر و طعم حدود 3 دقیقه است. فصل را با نمک و peperoncino.

تبلیغات:

بازگشت گرما در حد متوسط. روشن فضا را در تابه اضافه کنید و رب گوجه فرنگی. طبخ و هم بزنید رب گوجه فرنگی در آن نقطه برای یک دقیقه هم بزنید سپس به گوشت. پور در شراب قرمز و تنظیم گرما به کاهش شراب به نصف 1 تا 2 دقیقه. اضافه کردن گوجه فرنگی و به اندازه کافی از آب نهفته فقط برای پوشش دادن گوشت.

بجوش و خروش آمدن سس روی حرارت کم با اضافه کردن آب به عنوان مورد نیاز برای نگه داشتن گوشت فقط تحت پوشش تا ضخیم و بسیار ومزه 1½ به 2 ساعت. دیگر شما آن را طبخ بهتر آن خواهد بود.

وقتی که شما آماده به خدمت, قرار دادن 3 فنجان از سس را در یک دیگچه بزرگ را به بجوش و خروش آمدن. (یخ باقی مانده سس را برای زمان دیگری. قابلمه بزرگ آب شور به جوش آورد. اضافه کردن 1 پوند خشک پاستا را انتخاب کنید. هنگامی که ماکارونی توسط al dente, تخلیه, رزرو 1 فنجان آب پاستا پخت و پز. اضافه کردن گرم پاستا به سس و بازی شیر یا خط به کت. نم نم باران با روغن زیتون, فصل را با نمک در صورت نیاز و پرتاب دوباره با اضافه کردن کمی آب پاستا اگر آن خشک به نظر می رسد. برداشتن کتری از گرما نم نم با رنده Grana Padano و بازی شیر یا خط. بلافاصله خدمت.

تبلیغات:

اگر شما تصمیم به خدمت این سس با پاستا, هنگام آبکاری با استفاده از انبرک به خصوصیات ماکارونی به شکل لانه پرنده. این را حفظ خواهد کرد پاستا گرم تر و جذاب ارائه شده است. قاشق برخی از سس بلونز به مرکز ماکارونی موند. قرار دادن اضافی رنده شده Grana Padano در یک کاسه به صورت جدول در مورد مهمانان خود را خواهد مانند پنیر بیشتر.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

خرید کتاب زبان اصلی