چرا بعضی از رستوران ها در حال نگه داشتن درهای خود را بسته و در کشورهای که بازگشایی با وجود واکنش

در پیمانه نیم لیتری & اتحادیه یک brewpub در نیوآلبنی, Ind., خدمه اسکلت آماده برای عجله از شنبه شب برای رفتن به سفارشات. ذخیره برای تلفن های موبایل از آشپزخانه که آمادگی آن را احساس نمی کند بسیار شبیه به یک رستوران دیگر. بوی آبجو جایگزین شده است با بوی سفید کننده در حالی که چوبی غرفه به مدت طولانی بررسی و پس از آن تحت پوشش پلاستیک. گاهی اوقات یک عابر پیاده در تلاش برای باز کردن رنگ قرمز روشن درب جلو —قدرت نمایی آن در برابر نیروی دریایی قاب — اما آن را قفل شده است برای هفته ها.

Takeout سفارشات در حال حاضر به نام به رستوران و برای پرداخت از طریق تلفن; هنگامی که آنها آماده هستند و مشتری است که در خارج تنها پس از آن است که درب به طور خلاصه باز با یک نقاب و دستکش کارمند است که مکان carryout کیسه بر روی یک میز کوچک نزدیک به توان بازیابی.

تبلیغات:

با توجه به مالک جو فیلیپس این راه پیمانه نیم لیتری & اتحادیه در حال رفتن به کار برای آینده قابل پیش بینی به عنوان یک راه برای جلوگیری از ادامه گسترش رمان coronavirus. این به رغم این واقعیت است که در ایندیانا فرماندار اریک هولکوم پاک تمام رستوران ها در دولت (نجات کسانی که در سه “کانون” استان ها: Marion دریاچه و Cass) برای باز کردن در 50 درصد ظرفیت 4 مه.

“وجود دارد عدم تست در جنوب ایندیانا” فیلیپس گفت. “وجود دارد تنها یک مکان شما می توانید آزمایش محلی آن را وزارت بهداشت — و آن را تنها در روزهای شنبه از 11 به 1 و شما باید به علائم. بنابراین هیچ کس از گرفتن تست شده است.”

اما در اواخر ماه مارس افسر ارشد پزشکی در بهداشت باپتیست در نیوآلبنی به نام Floyd County, که در آن شهر واقع شده است یک “کانون برای کوروناویروس” پس از بیش از 20 نفر تست مثبت است.

تبلیغات:

مقدار گمنام در مورد ویروس و گسترش آن است, فیلیپس گفت: بزرگترين عامل بازدارنده در برابر بازگشایی.

“من یک مشکل بزرگ با مردم انتخاب سود بیش از مردم” فیلیپس گفت. “و من ترجیح ورشکسته اند.”

* * *

پس از رمان coronavirus اعلام شد همه گیر جهانی توسط سازمان جهانی بهداشت در مارس 10, اکثر متحده به سرعت موظف بسته شدن رستوران اتاق ناهار خوری و محدود چه خدماتی به آنها ارائه می تواند به عنوان یک راه برای جلوگیری از گسترش. بسیاری از رستوران ها اقدام به محوری برای بایگانی اطلاعات و تحویل فقط در حالی که دیگران انتقال به یک مدل کاملا متفاوت مانند بازگشایی به عنوان یک گوشه مغازه یا bodega.

تبلیغات:

تمام گفته 45 متحده — از جمله آلاسکا, وایومینگ, کارولینای جنوبی و دلاور را از آنجا برداشته و یا آرام محدودیت در رستوران ها فروش به الکل و کوکتل به عنوان یک راه برای افزایش سود.

بدون در نظر گرفتن جهانی شرکت خدمات مالی UBS پیش بینی کرد که یکی از پنج رستوران می تواند به طور دائم به عنوان یک نتیجه از درآمد از دست رفته طی بیماری همه گیر در حالی که یک مارس گزارش از انجمن ملی رستوران یافت که 11% از بررسی صاحبان رستوران گفتند که به احتمال زیاد در ماه آینده.

تبلیغات:

علاوه بر این در پی تظاهرات در اطراف قتل جورج فلوید 46-سال-پیرمرد بود که خفه توسط Derek چوین — سفید مینیاپولیس افسر پلیس و Breonna تیلور 26 ساله سیاه زن بود که به ضرب گلوله توسط لویی Metro Police Department, بسیاری از شهرستانها در سراسر کشور برقرار کرده اند اجباری حکومت. در حالی که بسیاری از صاحبان رستوران را ابراز حمایت خود را از معترضین این از دست رفتن شب کسب و کار یکی دیگر از چالش به حرکت در میان همه گیر کمبود.

صنعت رستوران است که قابل اجرا بر روی infamously نازک حاشیه سود — اعم به طور معمول بین 3-15% — به طوری که برای بسیاری از صاحبان هر هفته آنها را بسته به ظرفیت ناهار خوری به ارمغان می آورد آنها را یک گام نزدیک تر به طور دائم سازندگان:.

اما فیلیپس است که نه تنها ساخت انتخاب سختی برای انتخاب کردن از بازگشایی به عنوان به زودی به عنوان کشورهای خود را اجازه می دهد حتی در حالی که بسیاری از همسایگان خود را انجام دهد.

تبلیغات:

رایان راجرز صاحب لویی مبتنی بر مهمان نوازی شرکت HiCotton نوازی — مارک های خود را شامل سه راجرز خود رستوران مفاهیم: او سریع-بازی گاه به گاه جشن BBQ و سلطنتی گرم مرغ همراه با نوار Vetti فراهم می کند که خدمات جدول.

با توجه به راجرز او بیش از حد است منصرف از بازگشایی اتاق ناهارخوری خود را در حال حاضر به دلیل عدم واکسیناسیون و همچنین دسترسی محدود به تست.

“ما نمی دانیم که محصور داخلی فضای ناهار خوری را به دام اندازد و هوا که مهمانان ما نمی خوردن یا نوشیدن با ماسک خود را در” راجرز گفت. “ما همچنین می دانیم که اعضای تیم ما نه ثبت نام برای کارگران ضروری و خطر بالقوه سلامت و ایمنی خود را برای خدمت به مهمانان ما. بر اساس اطلاعاتی که ما نمی دانیم و این اطلاعات را ما نمی دانیم, از دیدگاه انسانی آن معنا ندارد برای ما به خطر ایمنی از اعضای تیم ما و یا مهمانان ما اجازه می دهد هر کسی که به ناهار خوردن در داخل رستوران ما در این زمان است.”

تبلیغات:

علاوه بر این, بازگشایی تحت کنتاکی را دستورالعمل های جاری — که اجازه می دهد رستوران ها برای بازگشایی در 33% ظرفیت — معنی ندارد برای راجرز کسب و کار از منظر مالی.

“در بازار ما رستوران ما تنها قادر به سودآور خواهد بود زیرا از یک نسبت از حجم فروش به کارکنان,” او گفت:. “به کارکنان یک رستوران با افزایش کارکنان لازم برای کنترل ظرفیت و همچنین به عنوان ‘پلیس’ اقدامات مهمانان ما خواهد تاثیر این نسبت در یک راه است که می تواند از لحاظ مالی مسئول خواهد بود و به طور بالقوه منجر به از دست دادن بیشتر از درآمد است.”

صاحبان رستوران در کشورهای دیگر است که اجازه می دهد کسب و کار برای باز کردن در و یا محدود ظرفیت را گزارش کرده اند که آنها مطمئن نیستند که خطر سلامت باز است که در واقع ارزش بالقوه پاداش مالی. در تگزاس فرماندار گرگ ابوت مجاز رستوران ها برای بازگشایی در 25% ظرفیت در مارس 1.

معتاد به اسب دوانی های شرق Austin رستوران و بار, باقی مانده بسته به فرد در شام تغییر به طور کامل به بایگانی اطلاعات. صاحبان به دنبال یک پتانسیل ژوئن 1 تاریخ بازگشایی.

تبلیغات:

“فرماندار ابوت است تأکید قرار می گیرد و مسئولیت اجرای ایمنی و پروتکل بر روی صاحبان رستوران,” Rachelle فاکس, شرکت, صاحب اسب سوار گفت: خوار در اواخر ماه آوریل است. “برای باز کردن درب ما در تلاش برای خدمت به 25 درصد از ظرفیت ما کمک کند کسب و کار ما.”

در گرجستان برنده جایزه سرآشپزها فورد سرخ آن Quatrano هیو Acheson و Mashama بیلی راه اندازی شد “#GAHospitalityTogether” ابتکار در اوایل ممکن است. در منطقه آتلانتا, 120 رستوران حاضر به بازگشایی درهای خود را با وجود گرجستان فرماندار برایان کمپ بلند کردن بسیاری از دولت سرپناه در محل دستورالعمل.

“ما توافق می کنید که آن را در بهترین منافع ما کارکنان ما مهمان جامعه ما و صنعت ما را به نگه داشتن ما ناهار خوری اتاق در بسته این بار” خواندن بیانیه ای از آن منتشر شد که یک آگهی در مجله آتلانتا قانون اساسی. “به رسمیت شناختن است که هر اپراتور چهره فوق العاده تصمیم گیری های دشوار در مسیر پیش رو ما تصدیق این واقعیت است که امنیت عمومی اولویت ما به عنوان حرکت این چالش است. این غیر معمول زمان تماس به صورت غیر معمول رهبری است. ما از موضع ایران در حل و فصل به ظهور قوی تر و امن تر و ثابت قدم تر از قبل.”

رستوران علیه بازگشایی تقسیم کرده اند و هر دو کاربران و هموطنان صاحبان رستوران.

تبلیغات:

در حالی که نظرات بخش در رسانه های اجتماعی پست های در مورد تاخیر reopenings باقی می ماند تا حد زیادی مثبت برخی از مشتریان با استفاده از آن به عنوان یک انجمن به بیان سرخوردگی خود را. اغلب کسانی که نظرات سیاسی در طبیعت است. “بهتر نیست آنها دریافت سکه از هر آینده کمک مالی” یک دیدگاه نوشته در پاسخ به #GaHospitalityTogether برچسب; “این صاحبان رستوران باید پول زیادی را که آنها نمی نیاز به کارگران و کارکنان است. کارگران لازم نیست پول و ما نمی نیاز به یک اقتصاد است. بنابراین f**k مغلوب ساختن پیشی جستن, راست?” نوشت: یکی دیگر از.

فیلیپس دارای تجربه مشابه پوش بک از چند صاحبان رستوران در خود جامعه است.

“من سرگرم کننده ساخته شده توسط یک زن و شوهر از صاحبان کسب و کار محلی واقع در Facebook و سپس آنها را حذف و آن را,” او گفت:. “اساسا و گفت که” همه از ناگهانی کسب و کار خود و دارای اخلاق?’ خوب آره. من فکر می کنم کسب و کار من همیشه توپ. ما نمی بیش از خدمت به مردم است. من مطمئن شوید که زنان امن هستند در اینجا مست در شب. خانواده ها در اینجا امن است. گی جامعه امن است اینجا از آن می رود و در.”

او اذعان دارد که او خوش شانس خود را صاحبخانه در حال حاضر انعطاف پذیر و کسب و کار ندارد یک تن بدهی.

تبلیغات:

“اما هیچ تضمینی وجود ندارد,” فیلیپس گفت. “شما می دانید برخی از صاحبان متاسفانه باید این حسادت چیز مانند آنچه من گفت: باعث می شود آنها را نگاه بد به طوری که آنها در حال طرح ریزی. شما می دانید من همیشه می گفت من فرض کنیم که همه صاحبان رسیدگی به وضعیت خود را به عنوان بهترین عنوان ممکن است.”

* * *

در حالی که این رستوران در حال امید بستن به خارج از بازگشایی به فرد diners در حال حاضر آنها هنوز هم چشم در آینده. ادغام افزایش حمل کردن سفارشات با گذشته خود را طرح کسب و کار است که بخشی از آن.

در Louisville, Ryan راجرز می گوید که او خوش شانس است که در اکثر رستوران ها در حال حاضر انجام شده است که حداقل برخی از درصد از حجم فروش در سفارش آنلاین و بایگانی اطلاعات قبل از خاموش کردن اجباری خود را به اتاق ناهار خوری.

“برای کسانی که به رستوران ما قادر به سرعت محوری به هل دادن تمام معاملات آنلاین یا از طریق تلفن و ما به صرف چند هفته گذشته در تلاش برای به طور مداوم بهینه سازی است که روند بنابراین ما می توانید سفارشات درست کردن موثر تر است که منجر به توانایی ما برای افزایش حجم,” او گفت:.

و به عنوان منظقه takeout را تبدیل به جدید “عادی” راجرز دارای تجربه با تست و نورد محدود به زمان ارائه شده است که در دسترس هستند فقط در روزهای خاص و زمان مانند ساندویچ ویژه و آخر هفته صبحانه گزینه های.

“درآمد که رانده است این عرضه در اوج ساعت ما کمک می کند تا برای توجیه افزایش هزینه های نیروی کار” او گفت:.

Carryout نبود استاندارد در پیمانه نیم لیتری & اتحادیه قبل از همه گیر — “من فکر نمی کنم ما غذا سفر خوب اما شاید که فقط بهانه ای ما می خواهم بگویم خودمان” فیلیپس گفت: — اما آن را در حال حاضر.

“من واقعا بشود بیشتر به سمت خدمات کامل,” او گفت:. “اما من ساخته شده بهترین از آنچه که من تا به حال. ما ادامه خواهد داد حمل کردن چون [دیگر همه گیر] در حال رفتن به دوباره اتفاق می افتد, آن را به وضوح خواهید به اتفاق می افتد دوباره. ما خوش شانس هستید چون ما همیشه انعطاف پذیر است.”

در مواجهه با این پیش بینی شوم (که بسیاری از دانشمندان ساخته شده اند و همچنین بسیاری از صاحبان رستوران نیز تشخیص صنعت خود نیاز به تغییر بسیار قابل توجهی راه هایی برای ماندگار باقی می ماند.

مثلا همه گیر دیده است بزرگ تامین کنندگان مواد غذایی مانند تجاری در مقیاس مزارع و گوشت فرآوری گیاهان — لکنت به توقف با توجه به شیوع کروناویروس در میان کارکنان خود را. در ضمن به عنوان سالن های گزارش شده در ماه مارس کوچک تا اواسط مقیاس مزارع محلی که عمدتا به فروش می رسد به برخی از رستوران ها باقی مانده بودند با مقادیر عظیمی از unsold در آن زمان محصول.

این یک زنجیره تامین با موضوع سازمان های غیر انتفاعی مانند لی ابتکار که با فیلیپس همکاری هستند به دنبال حل در حال حرکت رو به جلو است. هر یک مطبوعاتی لی ابتکار رستوران راه اندازی مجدد برنامه های امداد است ارتکاب حداقل 1 میلیون دلار برای خرید مواد غذایی از پایدار کشاورزان در 16 منطقه و دادن که مواد غذایی به طور مستقیم به رستوران ها در آن مناطق.

“همانطور که ما قادر به کمک به این رستوران ها برای زنده ماندن در طول بحران ما متوجه ما می خواهم هنوز هم می شود با بحران مواجه هنگامی که رستوران قادر به بازگشایی گفت:” آشپز Edward Lee که با راه اندازی سازمان های غیر انتفاعی. “کل زنجیره تامین شکسته است و با سرمایه گذاری در کشاورزان کوچک ما امیدواریم که برای کمک به تعمیر آن و اجازه می دهد تا کشاورزان و رستوران ها برای بازسازی با هم.”

علاوه بر این راجرز اذعان دارد که لزوما تنها مسیر برای رستوران ها برای بازگشت به حالت عادی به عنوان “آنچه با این نسخهها کار برای یک مترو زنجیره ای franchisee ممکن است کار را برای یازده مدیسون پارک” اما اشاره به برخی از توصیه های ساخته شده توسط مستقل رستوران ائتلاف.

این خدمات عبارتند از: مطمئن شوید که شرکت های بیمه پوشش کسب و کار وقفه به دلیل COVID-19; ایجاد تخفیف مالیاتی برای تشویق اشتغال ایجاد یک صندوق تثبیت و تغییر راهنمایی در مورد حقوق و دستمزد حفاظت از برنامه.

“به آن اضافه می کنم حفظ توانایی برای بسیاری از کافه ها و رستوران ها به فروش الکل برای رفتن در آینده رها کردن ظرف باز قوانین تسهیل صدور مجوز در سراسر هیئت مدیره و بالا بردن حداقل دستمزد به دستمزد قابل زندگی برای کمک به کاهش برخی از مسائل رستوران کارگران و به رشد اقتصاد با تحریک مخارج مصرف کننده” راجرز گفت.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>